در خرداد ۴۲ امام موسی صدر پیشنهادشان این بوده، رسانه تهیه کنیم که شیعه زبان رسا برای برون مرز ندارد.
پدرم سفرهای استعلاجی به کشورهای خارج زیاد داشتند و به گفتۀ خودشان همین سفرها باعث جرقههای اولیه تأسیس مؤسسه ایشان و ترجمه کتابهایشان و ملاقات با شخصیتهای خارج از کشور شد.
به عنوان نمونه سفری استعلاجی برای جراحی معده به آلمان داشتند و حدود چهل روز این عمل طول کشید که متأسفانه مثمر ثمر هم نبود و گویا آزمونهای الهی برای درد و رنج و بیماری ایشان همیشه استمرار داشت، به هرحال آن معالجه از نظر جسمانی افاقه نکرد، اما از نظر معنوی برای ایشان ارمغانهای زیادی داشت. یکی دیدار با امام موسی صدر بود که دقیقاً همزمان با رویداد خرداد ۴۲ بود و جالب است که یکی از دغدغههای امام موسی صدر به گفتۀ پدرم این بود که چرا رسانههای غربی این واقعه را انعکاس ندادند. و پیشنهاد داده بودند: توجیه کنید بزرگان، مراجع و کسانی که به هرحال اموال عمومی و وجوهات دستشان است بخشی از آن را به خرید رسانه اختصاص دهند.
در خرداد ۴۲ امام موسی صدر پیشنهادشان این بوده، رسانه تهیه کنیم که شیعه زبان رسا برای برون مرز ندارد.
این جرقهها بود که به ذهن ابوی میانداخت که اگر به شخصه این امکان را ندارد که بتواند یک خبرگزاری بخرد و شبکهای را راهاندازی کند یک شبکه معنوی از قلم، آثار قلمی، ترجمه معارف و انعکاس صدای نورانی اهل بیت برای هدایت و سعادت بشر ایجاد کند که منحصر به مکان خاصی نباشد. جالب است به قدری اشتیاق پیدا کردند که بعد از نقاهت عمل دو ماه در آلمان ماندند و در ادامه این کار ملاقاتها و برنامهریزیهایی داشتند. ثمرۀ آن سفر شد کتاب «اسلام و سیمای تمدن غرب»
منبع: خبرگزاری ابنا 19 اسفند 1391