سازمان عفو بین الملل در گزارش سال ۲۰۰۵ خود دربارۀ لیبی به ربودن امام موسی صدر در این کشور اشاره و اتهام ربودن ایشان را مستقيماً متوجه ليبي كرده است.
سازمان عفو بین الملل سازمانی غیردولتی است که در سال ۱۹۶۱ با تلاش جمعی از حقوقدانان و سیاستمداران در لندن تأسیس شد و بعدها به کشورهای دیگر گسترش یافت. بودجۀ این سازمان از محل کمک های داوطلبانه تأمین می شود. سازمان عفو بین الملل ۳۱ اوت هر سال، همزمان با «روز جهانی ناپدیدشدگان اجباری»، گزارش سالانه ای درباره وضعیت حقوق بشر در کشورهای مختلف منتشر می کند. در گزارشهای سازمان عفو بینالملل در حدفاصل سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۵ به ربودن امام موسی صدر در لیبی اشاره شده است. اين سازمان در گزارش هاي خود اتهام ربودن امام صدر را مستقيماً متوجه ليبي كرده است.
سال ۲۰۰۴ (۱۳۸۳)
اعضای هیئت اعزامی به لیبی در این سال در دیدار با قذافی «بر ضرورت کشف حقایق مربوط به «ناپدیدشدگی» های طویل المدت که در شرایط گوناگون در داخل و خارج لیبی رخ داده، تأکید کردند. ربوده شدگان مورد نظر عبارت اند از سه لیبیایی به نامهای «جاب الله مطر»، «غرات یوسف المقریف» و «منصور کیخیا» و نیز، رهبر شیعیان لبنان، امام موسی صدر و دو همراه وی.»