در گزارش سال ۲۰۰۳ سازمان عفو بینالملل به ربودن امام موسی صدر در لیبی اشاره شده است. اين سازمان در گزارش هاي خود اتهام ربودن امام صدر را مستقيماً متوجه ليبي كرده است.
سازمان عفو بین الملل سازمانی غیردولتی است که در سال ۱۹۶۱ با تلاش جمعی از حقوقدانان و سیاستمداران در لندن تأسیس شد و بعدها به کشورهای دیگر گسترش یافت. بودجؤ این سازمان از محل کمک های داوطلبانه تأمین می شود. سازمان عفو بین الملل ۳۱ اوت هر سال، همزمان با «روز جهانی ناپدیدشدگان اجباری»، گزارش سالانه ای دربارۀ وضعیت حقوق بشر در کشورهای مختلف منتشر می کند. در گزارشهای سازمان عفو بینالملل در حدفاصل سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۵ به ربودن امام موسی صدر در لیبی اشاره شده است. اين سازمان در گزارش هاي خود اتهام ربودن امام صدر را مستقيماً متوجه ليبي كرده است.
سال ۲۰۰۳ (۱۳۸۲)
«قذافی، در سخنرانی سالیانۀ خود در روز اول سپتامبر ۲۰۰۲، مطابق با ۱۰ شهریور ۱۳۸۱ رسماً اعتراف کرد که امام صدر در جریان سفری در سال ۱۹۷۸، در لیبی ناپدید شده است.» این سازمان در گزارش خود دربارۀ لیبی، با اشاره به آزادی تعدادی از زندانیان سیاسی، میافزاید: «اما هنوز صدها نفر از آنان در زندانها به سر میبرند.»
اعتراف دولت لیبی از آن رو حایز اهمیت است که پس از ۲۴ سال انکار و نفی حقیقت، قذافی به صراحت به این موضوع اعتراف کرده است.
قذافی و دیگر مسئولان لیبیایی از زمان ناپدید شدن امام و یارانش همواره بر این ادعا پافشاری میکردند که آنان در روز ۳۱ اوت ۱۹۷۸ لیبی را ترک کرده و به ایتالیا رفتهاند.