کمیته پیگیری سرنوشت امام موسی صدر با تلاش جدی و پیگیر گزارش مشروحی را تهیه و تدوین کرد که با ارایه دلایل قابل دفاع و مستندات صحیح به چگونگی ربوده شدن و موقعیت امروز او پرداخته و کار این گزاش نهایی و برای رییس کمیسیون اصل ۹۰مجلس شورای اسلامی ارسال شد.
حجتالاسلاموالمسلمین «محمدحسن ابوترابی فرد» نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش کمیته هشت نفره مجلس برای روشن شدن وضعیت امام موسی صدر، گفت: گزارش این کمیته به اتمام رسیده و ۹راهکار و پیشنهاد آن برای پیگیری مراحل بعدی آن تحویل کمیسیون اصل ۹۰مجلس شده است.
نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی افزود: کمیته پیگیری سرنوشت امام موسی صدر با تلاش جدی و پیگیر گزارش مشروحی را تهیه و تدوین کرد که با ارایه دلایل قابل دفاع و مستندات صحیح به چگونگی ربوده شدن و موقعیت امروز او پرداخته و کار این گزاش نهایی و برای رییس کمیسیون اصل ۹۰مجلس شورای اسلامی ارسال شد.
وی با بیان اینکه رییس کمیسیون اصل ۹۰مجلس هم عضو این کمیتههشت نفره است، افزود: مجلس شورای اسلامی درخواست خواهد کرد که به صورت جدی پرونده آن بزرگوار پیگیری و در دستور کار قرار گیرد.
ابوترابی فرد در ادامه با بیان اینکه باتوجه به تحقیقات به عمل آمده، اسناد و مدارک نتایج این گزارش بدست آمده است، گفت: این حرکت مخالف امنیت ملی ایران بوده و از دولت میخواهیم که مجدانه پیگیر این موضوع باشد.
نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی در ادامه ۹راهکار و پیشنهادهای کمیته پیگیری سرنوشت امام موسی صدر را برای حاضران در این هماش قرائت کرد.
در این راهکارها و پیشنهادها آمده است: ایجاد ظرفیت حقوقی و سیاسی لازم برای پیگیری قضایی این پرونده در دادگاههای بینالمللی قضایی و مراجع جهانی، طرح شکایت و پیگیری پرونده ربوده شدن امام موسی صدر در کشورهایی که قانون ضد تروریستی و آدم ربایی دارند، حمایت همه جانبه از اقدامات قضایی جاری در کشور لبنان، طرح پرونده امام موسی صدر در سازمان ملل متحد، سازمان کنفرانس اسلامی، سازمان کنفرانس سران عرب و موارد نظیر آن است.
همچنین در بخش دیگر این پیشنهادها آمده است: اطلاع رسانی بینالمللی با هدف تبیین جایگاه و نقش امام موسی صدر در لبنان و منطقه و جلب افکار عمومی نسبت به این آدم ربایی و عواقب جبران ناپذیر آن، بررسی راهکارهای گوناگون در مذاکره و تعامل با دولت ایتالیا به منظور جلوگیری از هرگونه تبانی مجدد میان مقامات و دستگاه قضایی ایتالیا با حکومت لیبی، تشکیل کمیته ویژه برای جمع آوری اطلاعات از سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی بین المللی، تخصیص بودجه لازم برای تامین نیازهای مالی کمیته دائمی پیگیری و اتخاذ سیاست مناسب و یک پارچه در همه قلمروهای همکاری جمهوری اسلامی ایران با لیبی و کاهش سطح همکاری با این کشور تا روشن شدن وضعیت امام موسی صدر.