حورا صدر، مدیر مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر پیش از ظهر امروز هشتم اردیبهشت ۱۳۹۷ با حضور در بیت آیتالله لطفالله صافی گلپایگانی با ایشان دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدار یک دوره از مجموعه 12 جلدی «گام به گام با امام» به بیت ایشان اهدا شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، حورا صدر در این دیدار گزارشی از محتوای مجموعه «
گام به گام با امام» و روند ترجمه فارسی و آمادهسازی آن برای انتشار را به سمع و نظر آیتالله صافی رساند. دکتر علیرضا هزار، استاد دانشگاه و پژوهشگر که با مؤسسات امام صدر در لبنان نیز همکاری دارد از دیگر حاضران در این دیدار بود.
آیتالله صافی گلپایگانی در این دیدار گفت: ما اگر بتوانیم قدمی در احیای نام و میراث فکری آقا موسی صدر برداریم بسیار خوشحال خواهیم شد. بیت ایشان بیتی است که همه باید نسبت به آن تعظیم داشته باشیم. انتشار ترجمه فارسی «گام به گام با امام» کار بسیار شایستهای بود و انشالله بنده آن را مطالعه و از آن استفاده خواهم کرد و قطعا با تلاش شما همه از این مجموعه ارزشمند بهرهمند خواهند شد. این کتاب، تاریخ بسیار بزرگ و ارزشمندی است و مطالب مفیدی در حوزههای مختلف دارد.
وی افزود: من ارادت ویژهای نسبت به امام موسی صدر داشتهام و همیشه پیگیر وضعیت پرونده ربودن ایشان بودهام. برای ربودن ایشان مدام افسوس و غصه میخورم. متاسفانه افراد آنطور که باید به وظایف خود برای پیگیری این پرونده عمل نکرده و حق ایشان را ادا نکردند.
آیت الله صافی در ادامه از وضعیت پرونده ربودن سوال کرد و حورا صدر در پاسخ به این سوال گفت: اکنون کمیتهای این پرونده را پیگیری میکند که مشغول تحقیق و ارتباط با دولت لیبی است. ولی مگر تلاشها و فشارهای خانواده چقدر میتواند تاثیر بگذارد؟ نیروی محکمتری نیاز است. متاسفانه آنگونه که باید همراهی وجود ندارد تا ما بتوانیم کاری انجام دهیم.
وی افزود: نخستین روزهایی که انقلاب لیبی به سرانجام رسید، اتفاقات خوبی رخ داد و پس از سرنگون شدن قذافی تفاهمنامهای میان دولت لبنان و لیبی امضا شد، ولی متاسفانه شرایط لیبی دوباره بهم خورد.
حورا صدر در ادامه درباره مخاطبان مجموعه «گام به گام با امام» نیز گفت: امام موسی صدر فرزند همین حوزه است و در کنار بزرگان حوزه تحصیلاتشان را انجام دادند. مخاطب اصلی مجموعه «گام به گام با امام» نیز طلاب و روحانیون هستند و امیدواریم امکانی فراهم شود تا این مجموعه را در مدارس علمیه و نهادهای علمی قم معرفی کنیم.
دکتر علیرضا هزار نیز در این دیدار گفت: در ایران به همت خانم حورا صدر و مؤسسه امام موسی صدر افکار ایشان معرفی و ترویج میشود. موسسات امام صدر نیز در لبنان، یعنی سرزمینی که در آن تشیع همیشه غریب بوده، چراغ تفکر امام را روشن نگه داشته است.
وی افزود: ما تصمیم گرفتیم که در حوزه قم نیز برای معرفی امام موسی صدر و افکارش به طلاب برنامههایی داشته باشیم. مجموعه «گام به گام با امام» نیز منبع مناسبی برای طلاب و محققان خواهد بود. انشالله با مطالعه این کتاب روحیه مدارای امام صدر را که روحیه صحیحی است و از اخلاق اهل بیت اخذ شده است، به عنوان الگویی برای جلوگیری از افراط و تفریط رواج دهیم.