۱ ۶ , ۹ ۲ ۰
ازمیان وبلاگ ها

علی جنتی: امام موسی صدر هوای ما را داشت
۱۳۹۲/۱۱/۰۱

به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، علی جنتی در ضمن روایت خاطراتش از روزهای انقلاب ۵۷ ایران، در شمارۀ ۴۱ مجلۀ همشهری داستان می‌نویسد

درباره‌ی هجرت شریعتی (مرگ یا شهادت؟)
۱۳۹۲/۱۰/۲۵

در مورد هجرتِ شریعتی در سال پایانیِ عمرش (1356) به اروپا و مرگِ مشکوکش سؤالهای فراوانی در جامعه وجود دارد. با ارجاع به چندین سند سعی کردهایم تا حدی این ابهامات را برطرف کنیم.

پوستر: چهره مبارک امام موسی صدر
۱۳۹۲/۱۰/۱۸

امام موسی صدر اصلاح گر به معنای واقعی آن است
۱۳۹۲/۱۰/۱۷

ششمین درس گفتار ماهانه اندیشه و عمل امام موسی صدر، با موضوع نقش امام موسی صدر در استمرار جنبش احیای فکر دینی با سخنرانی استاد محمد جواد صاحبی روز سه شنبه دوم مهر ۱۳۹۲ برگزار شد.

هنوز در انتظار یار نشسته ایم
۱۳۹۲/۱۰/۱۷

گزمای هوای شرجی لبنان بستنی می طلبد.دو بستنی فروش از اول با هم رقیب بودند.عمو آنتیبا که کهنه کارتر بود به بستنی وانیلی خود شکلات اضافه می کرد؛اما هم صنف مسلمانش توت فرنگی.مشتری هم خوب بود شکر خدا و باغ هر دو آباد.

روایتی ایرانی از شهادت طارق لبنانی در جریان انفجار بیروت
۱۳۹۲/۱۰/۱۲

ام نادر خانم لبنانی بلند قد، که در موسسه امام موسی صدر کار می‌کند. روز انفجار نزدیک سفارت ایران در بیروت با نگرانی به سمت سفارت رفت. پسرش طارق پس از انفجار اول، بیرون دویده تا ببیند چه خبر است اما انفجار دوم او را طعمه خود کرد.

اخلاقیات امام موسی صدر
۱۳۹۲/۱۰/۱۱

روزی‌ ما به‌ علت‌ وفات‌ عموی‌ بزرگوار خویش، مرحوم‌ سید محمدمهدی صدر، سید محمدمهدی، که‌ در عراق‌ از دنیا رفته‌ بود، مجلس‌ ترحیمی‌ گرفته‌ بودیم.

رهبری که بشر را از بند‌ها و بت‌ها آزاد کرد
۱۳۹۲/۱۰/۱۱

مقاله امام موسی صدر درباره پیامبر اکرم را که با ترجمه مهدی فرخیان در کتاب «ادیان در خدمت انسان» منتشر شده است، در ادامه می خوانید.

تاکید وزیر امور خارجه بر پیگیری پرونده چهار دیپلمات و امام موسی صدر
۱۳۹۲/۱۰/۰۷

به گزارش سردار بی نشان به نقل از ایرنا,سفیر ایران در بیروت در خصوص ارزیابی سفر وزیر امور خاجه به لبنان گفت: لبنان به عنوان کشور خط مقدم مبارزه با رژیم صهیونیستی حائز اهمیت است و از این جهت سفر ظریف به بیروت مهم ارزیابی می شود.

امام موسی صدر رویاروی پوپولیسم
۱۳۹۲/۰۹/۲۴

ین مفهوم ارتباطی تنگاتنگ با دیکتاتوری امریکای لاتین دارد؛ به طوری که در آن منطقه رهبران سیاسی اقتدارگرا برای این که بتوانند حمایت مردم را در دوره کوتاهی داشته باشند به پوپولیسم روی آوردند.معمولاً پوپولیسم بی ثباتی بسیاری به همراه دارد. در دوران نازیسم در آلمان و همچنین در ژاپن، این وضع را شاهد بوده ایم.

صفحه 20 از 32
   
   15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  
   
   
 
اخبار پربازدید