احمد منصور، مجری و خبرنگار برجستهٔ شبکه الجزیره با تشریح جزئیات واقعهای
که عصر چهارشنبه (۹/۱۱/۲۰۰۵) در مرگز شهر قاهره به مجروح شدن وی انجامید،
تصریح کرد: هدف اجرا کنندگان این تجاوز آن بود با وارد آوردن آسیب شدید
جسمی و معلولیت، مرا از ادامهٔ حرفهام بازدارند.
احمد منصور در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری قدس پرس، با پرده برداشتن از این واقعه، ابراز داشت: یکی از حمله کنندگان مشت محکمی به من زد و مرا به زمین انداخت و گفت: «چرا به قذافی دشنام میدهی؟» منصور در تشریح جزئیات واقعهای که برای او رخ داده، به خبرنگار قدس پرس گفت: در میدان عبدالمنعم ریاض شهر قاهره – که از معروفترین میادین این شهر است – مقابل دفتر نمایندگی شبکه الجزیره در مصر، منتظر یکی از میهمانان برنامه بودم، خیابان شلوغ بود و ایستگاه اتوبوس نزدیک دفتر شبکه مملو از جمعیت بود. من طبق عادت همیشگی برای استقبال از میهمان برنامهٔ «بدون مرز» مقابل در ورودی منتظر ایستاده بودم تا با هم وارد دفتر شویم... بسیاری از مردم وقتی مرا در آنجا میبینند، با من سلام و احوالپرسی میکنند. در واقع من زیاد اهل تشریفات نیستم و دوست دارم با مردم خیلی عادی و معمولی برخورد کنم...»
احمد منصور در ادامه چنین افزود: «با دکتر نعمان جمعه، رئیس حزب الوفد و میهمان آن روز برنامهٔ «بدون مرز» تماسی گرفتم تا از زمان رسیدن او مطلع شوم و بدانم که آیا دیرتر از موعد خواهد رسید یا نه. در همان حال، شخصی نزدیکم آمد و پرسید: «آیا احمد منصور تو هستی؟» من پاسخ ندادم، زیرا مشغول صحبت با تلفن بودم. او رو گرداند و با تلفن همراهش شروع به صحبت کرد و چند لحظه بعد، بازگشت و پرسید: تو احمد منصور هستی؟ گفتم: بله.. ناگهان بیمقدمه، با تمام قدرت مشت محکم به صورتم زد و گفت: ««چرا به قذافی ناسزا میگویی؟» نمیتوانم به طور قطعی بگویم که لهجهاش مصری بود یا نه. سپس شخص دیگری از پشت، ضربة محکمی به سرم زد و به زمین افتادم. آن دو با مشت و لگد به جان من افتادند و در میان بهت و حیرت ناظران صحنه حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه مرا کتک زدند و سپس – چنان که شاهدان عینی به من گفتند – بر اتومبیلی سوار شدند و از صحنه گریختند». مجری برنامهٔ «بدون مرز» تصریح کرد: «دو فرد مذکور اندامی درشت و عضلانی و لباس وکفش ورزشی بر تن داشتند و کاملا مشخص بود که در مبارزه و درگیری مهارت دارند.
در ادامه، احمد منصور با اشاره به اینکه حمله کنندگان به او قصد داشتهاند به طور جدی به او آسیب وارد کنند، خاطرنشان کرد: منافع آنان چنین ایجاب میکند که ندای روزنامه نگاران مستقل و آزاده را که بدون توجه به مکان و زمان، برای کشف حقیقت، تلاش میکنند در نطفه خفه کنند. وی تصریح کرد: «حمله به او بیش از آنکه حمله به یک شخص باشد، در واقع حمله به سخن آزادانه و حرفهٔ مقدس اطلاع رسانی است.
وی در پاسخ به این چه گروهی ممکن است این حادثه را ترتیب داده باشند و ضرب و شتم او به نفع چه کسانی میتواند باشد، اظهار داشت: «به عقیدهٔ من همهٔ کسانی که حقیقت را نمیپسندند و اطلاع رسانی آزادانه را خوش ندارند و آنان که میخواهند هر صدای آزاد و مستقل را خاموش کنند، در این واقعه منافعی داشتهاند». منصور ضمن خودداری از متهم کردن دولت یا گروه معین، تأکید کرد: اگر آنان پنداشتهاند که حمله به من میتواند موجب سکوت من شود، در اشتباه هستند. به عکس، این قبیل کارها موجب میشود که من بیش از پیش به شغل و حرفهام پایبند بمانم و همیشه و همه جا در جستجوی حقیقت و آشکار کردن آن تلاش کنم».
در پایان، منصور با اشاره به ارسال گزارشی در این باره به وزیر کشور مصر، یادآور شد: تنی چند از مسئولان مصری و در رأس آنان سرگرد اسماعیل شارع رییس آگاهی قاهره و حمدی عبدالکریم، مدیر روابط عمومی حوزه اطلاع رسانی مصر ضمن برقراری تماس تلفنی با وی، از سلامت او جویا شدهاند. وی تصریح کرد: به حمدالله آزمایشهای انجام شده نشان میدهد که مشکل خاصی وجود ندارد.