نجاد شرف الدین، مدیر عامل مؤسسات خیریۀ امام موسی صدر در لبنان و هیئت همراه، در نشستی با استادان کارآفرینی ایران به گفتوگو و تبادل تجربیات پرداختند.
به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، این نشست با حضور دکتر محمود احمدپور، پدر کارآفرینی ایران و دبیر خانۀ کارآفرینان ایران، مهندس حجت الله رضازاده، استاد کارآفرینی و عضو هیئت مدیرۀ خانۀ کارآفرینان ایران و دکتر مهرنوش کاوه عضو هیئت مدیرۀ خانۀ کارآفرینان ایران و مدیر خیریۀ فرزندان حضرت زهرا برگزار شد.
بخش اول نشست، معرفی تاریخچۀ مؤسسات و فعالیتهای آن بود. شرف الدین در پاسخ به پرسش استادان، گزارشی از اهداف مؤسسات، فعالیتهای خاص آن، شیوۀ مدیریت و روش تأمین بودجه ارائه داد.
در ادامۀ نشست دکتر احمدپور فعالیتهای مؤسسات را کامل و جامع خواند و گفت بر اساس توضیحات ارائه شده، در مؤسسات امام موسی صدر به تمام مهارتهایی که در توانمندسازی مطرح میشود، توجه میشود و این مهارتها شامل مهارتهای زندگی، آموزش آکادمیک، مهارتهای کسب و کار و آموزش مهارتهای حرفهای است.
وی تأکید کرد باید با شناخت دقیق ویژگیهای خاص فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی لبنان زمینههای رشد و توسعۀ فعالیتهای مؤسسات تعیین شود و در این زمینه میتوان به تبادل اطلاعات و تجربهها پرداخت.
در ادامه خانم دکتر کاوه نیز با توضیحی اجمالی دربارۀ فعالیتها و تجربههای خود، از گزارش ارائه شده تشکر کرد و گفت: صداقت در گزارش عملکرد کاملاً مشخص بود و این، ویژگی بسیار مهمی است.
وی افزود: خوشحالم که شما برخلاف بسیاری از مؤسسات دیگر به دنبال ارائه آمار و ارقام نیستید و به کیفیت فعالیتهایتان و تربیت درست افراد توجه دارید.
وی با معرفی چند نهاد و مؤسسۀ خیریۀ ایرانی پیشنهاد داد مؤسسات امام موسی صدر با این نهادها ارتباط برقرار کند تا بتوانند از همکاری آنها در گسترش فعالیتهایشان و همچنین، تبادل تجربیات استفاده کنند.
در پایان نشست، توافق شد ارتباط بین انجمن کارآفرینی و مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر در تهران برای پیگیری پیشنهادهای مطرح شده و بررسی امکان ایجاد فعالیتهای توانمندسازی و اجتماعی مؤسسات در ایران و لبنان ادامه یابد.