فرج ابوالعشه از مخالفان حکومت لیبی و هماهنگکننده تجمع «جمهوریخواهان
برای دمکراسی» گفت: رژیم لیبی در تنگنا و بحران قرار گرفته و تلاشهایی که
به آن دست میزند مانور بینتیجه و از پیششکستخوردهای بیش نیست.
به گزارش سرویس دیپلماتیک خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، ابوالعشه در مورد اقدام دولت لیبی در آزادی بسیاری از زندانیان گفت: آزادی زندانیان، یک مسأله جزئی است در حالی مسأله مردم لیبی، جزئی نیست بلکه مسألهای است که باید بهطور ریشهای حل شود و آن، آزادی همه لیبیاییها و خواست و رؤیا و ثروتهای آن است.
وی در گفتوگو با شبکه خبری العالم، ادامه داد: حکومتهای مستبد گاهی زندانیان خلافکار را به همراه تعدادی زندانی سیاسی آزاد میکنند اما سپس زندانها را از نو پر میکنند.
این مخالف حکومت لیبی افزود: رژیم القذافی با بهرهجستن از افراد خود، به اجرای این سیاستها عادت کرده است و زمانی که فرزندان آنها رشد کردند این وظیفه را به آنها منتقل میسازد اما در هر صورت این رژیم در بحران قرار گرفته و اقدامات آن مانوری از پیششکستخورده است.
وی در مورد اظهارات «سیفالاسلام القذافی» فرزند «معمر القذافی» در مورد اجرای اصلاحات سیاسی گفت: سیفالاسلام هیچ جایگاه سیاسی در لیبی ندارد و تنها پسر القذافی است و در نهایت نباید با جدیت سیاسی به اظهارات وی نگریست چرا که وی موضع رسمی در حکومت ندارد.
ابوالعشه ادامه داد: ما در کنفرانس ملی مخالفان لیبی که گروهها و مخالفان مستقل را شامل میشود به این تحلیل رسیدهایم که این رژیم قابل اصلاح نیست و به اصلاح آن هیچ امیدی نیست چرا که اساس و بنیان و بافت آن، با اصلاح متضاد است و تنها اصلاح حقیقی، فروپاشی این رژیم است. ژنرال معمر القذافی، رهبر کودتای لیبیوی تظاهرات سالروز انقلاب القذافی را که به اعتراف حکومت لیبی حدود یک میلیون نفر در آن شرکت کردند، تظاهرات مزدورانه توصیف کرد و گفت: آنهایی که در این تظاهرات شرکت کردند یا با رژیم رابطه داشتند و یا مزدی را در برابر مشارکت خود دریافت کردند.
هماهنگکننده تجمع «جمهوریخواهان برای دمکراسی» افزود: اصل اصلاحات واقعی، ناگزیر باید از رأس آغاز شود و طبق تجربههای جهانی، تحولات دموکراتیک نمیتوانند به دست رژیمهای فراگیر و اصولاً دشمن هر نوع اصلاحطلبی تحقق پذیرند زیرا در این صورت، آنها ناگزیر میشوند از قدرت خود چشم بپوشند و جدول زمانی برای انتقال دموکراتیک تعیین کنند. وی در مورد مفقود شدن امام «سیدموسی صدر» گفت: امام موسی صدر، نماید برای لیبیاییها و مفقودالاثرهاست.
ابوالعشه افزود: نهتنها امام صدر بلکه بسیاری از لیبیاییها و عربها در لیبی ربوده و مفقود شدهاند و ما لیست درازی از اسامی آنها در اختیار داریم. وی در پایان گفت: خانواده امام صدر، صدها میلیون دلار رشوه برای بستن پرونده امام موسی صدر را رد کردند و این شیوهای است که القذافی با آن پروندههای غرب همچون لاکربی و غیره را مسدود کرد چرا که عقلانیت و منطق غرب همانند عقلانیت و منطق این خانواده شریف و مسلمان نیست که بههیچوجه راضی به فروش واقعیت نمیشوند.