سید صدر الدین صدر در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی رسا، در خصوص
هدف خود از سفر به قم اظهار داشت: با توجه به اینکه پیگیری سرنوشت آیت الله
امام موسی صدر به مراحل حساسی رسیده است، برای پیگیری جدیتر به ایران سفر
کردهام.
همچنین برای راهنمایی گرفتن از مراجع تقلید و در جریان قرار گرفتن ایشان از روند پیگیریها برای آزادی امام موسی صدر به قم سفر کرد.
وی دیدار با مراجع تقلید را موجب دلگرمی ارزیابی کرد و گفت: همان راهی را که امام موسی صدر در لبنان پایه گذاری کرد و باعث خیر و برکت و پیروزی برای مسلمین شد، در مورد مسئله ربوده شدن وی، باید دنبال کنیم. امیدوارم این سفر نتایج خوبی داشته باشد.
فرزند امام موسی صدر با اشاره به آخرین اقدامات صورت گرفته از سوی ملت و مسئولین لبنان و ایران تصریح کرد: در حال حاضر پرونده قضایی را که دنبال کردهایم، در لبنان آقای قذافی عامل اصلی این حادثه به دادگاه لبنان احضار شد تا به روشن شدن سرنوشت امام موسی صدر کمک کند، ولی او حضور پیدا نکرد. ما در حال پیگری مراحل بعدی قضایی پرونده هستیم.
رییس مرکز تحقیقات امام موسی صدر شناخت امام موسی صدر توسط دولتهای اسلامی و تشکلهای دینی را موجب به وجود آمدن احساس تکلیف برای پیگیری سرنوشت ایشان ذکر کرد و افزود: آقای صدر کسی بود که به شیعیان لبنان و حتی مسلمانان لبنان حیثیت و شخصیت بخشید، آن هم هنگامی که در برابر اسراییل قرار گرفته بودند. وی کسی بود که توانست در لبنان تفاهم و دوستی را بین همه مذاهب و گروهها ایجاد کند. پس از ربودن او این اقدامات باعث شد تا توافقنامهای بین همه گروهها به نام اتفاقیه طائف به نتیجه برسد.
از این رو وجود چنین شخصی به صلاح یک گروه مذهبی نیست بلکه به صلاح جامعه لبنان و آرمانهای مسلمانان است. وی امام موسی صدر را معمار هویت شیعه در لبنان معرفی کرد و گفت: امام موسی صدر کسی است که مسیحیان لبنان او را به عنوان مسیح امروز میشناسند. جامعه لبنان او را از خود میدانند. امام موسی صدر فرزند حوزه علمیه قم است. باید از این فرزندی که پرورش یافته این آب و خاک مقدس است حمایت شود. و برای مشخص شدن سرنوشت وی، حوزههای علمیه حرکت جدی انجام دهند.
سید صدر الدین صدر با بیان نقاط مشترک فکری امام خمینی ـ ره ـ با امام موسی صدر در خصوص حکومت اسلامی یادآور شد: ایشان توانست یک حرکت اسلامی همه جانبه را با این عنوان که دین با سیاست پیوندی همه جانبه دارد نظریهپردازی کند. وی به عنوان نخستین روحانی در قرن معاصر توانست تئوری دینی را با نیازهای جامعه تطبیق دهد و جامعهای را که از تمام شرایط اجتماعی محروم بود به حدی برساند که در معادلات منطقهای تأثیرگذار باشد.