مهندس مهدی فیروزان، داماد امام موسی صدر در واکنش به گزارش نادرست برخی رسانه ها از سخنرانی دکتر سریع القلم یادداشتی را منتشر کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر این یادداشت که در واکنش به برخی گزارش های رسانه ای نادرست از سخنرانی دکتر محمود سریع القلم در موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر با عنوان "امام موسی صدر؛ ستیز با پوپولیسم" نوشته شده، به این شرح است:
معمولاً گفتگوها و سخنرانی های دکتر محمود سریع القلم تا مدّت ها پس از اوّلین انتشار توسط رسانه ها و سایت ها و وبلاگ ها منعکس می شود. مخالف و موافق هم درباره مفاد و محتوای آن اظهار نظر می کنند. موافقان و مخالفان در نقد و بررسی جانب علمی و اخلاقی را نگه می دارند چون سخنان استاد از محدوده علم بیرون نیست. گاه احساس می کنم برای یک سخنرانی یا مقاله، دکتر سریع القلم ساعت ها مطالعه می کند و مطمئناً از اطلاعات و آمار آخرین منابع معتبر خارجی هم استفاده می کند. لذا مخالف دلسوز هر قدر هم سیاسی و سیاست زده و دچار دگم حزبی باشد، در نقد ِاظهارات دکتر سریع القلم میل به فحاشی و عدم رعایت مبانی و مبادی علمی و خروج از آداب مؤدب نقد نمی کند چه رسد به تحریف و جعل و کذب.
دردآور است که می بینیم «رجانیوز» رسانه ای منتسب به جریانی شناخته شده، طاقت شنیدن سخنرانی دکتر سریع القلم، استاد دانشگاه، را نمی آورد و خیلی زود به تحریف و تغییر محتوای آن دست می یازد. اول اینکه متن کامل سخنرانی ایشان را هم شنیدم و هم خواندم و هیچکدام از نکات منتشره در رجانیوز درست نبود و مرا یاد آن مثل قدیمی انداخت که مغرضی لا اله می گفت و الا الله را کتمان می کرد . دوم آنکه فارغ از حب و بغض ها مرا به فکر انداخت که چرا باید در جامعه ای با عنوان اخلاق و دین و فتوت شاهد چنین روش های غیرعلمی و غیرامانت دارانه باشیم. آن هم در شرایطی که فضای اینترنت به سرعت جعل حقیقت را رسوا و آشکار می کند. در حالی که خبرآنلاین و پایگاه اطلاع رسانی مؤسسه امام موسی صدر (محل سخنرانی) و سایت های بسیار دیگری متن کامل سخنرانی را گذاشته اند و روزنامه ایران فردا مو به مو آن را منتشر خواهد کرد؛ رجانیوز چرا و چگونه و با چه رویکردی دست به تغییر معنا و محتوای سخنرانی دکتر سریع القلم می زند؟ آیا مردم را ناآگاه می داند؟ آیا حافظه جمعی را مهم نمی شناسد؟ و یا برای اعتبار مطالب خود اعتبار قایل نیست؟ به هر تقدیر دلم به دردآمد و این بی انصافی را دور از اخلاق و فتوت دیدم. ای کاش درباره علت و ماهیت ظهور و بروز چنین ناهنجاری هایی همه بیندیشیم. خود را محاسبه کنیم و در این باره گفتگو کنیم.
پیشنهاد می کنم که خود استاد محمود سریع القلم چنین پدیده هایی را واکاوی علمی نمایند.
مهـدی فیروزان