رئیس دفتر رئیس جمهور در مراسم بیست و هفتمین سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر این شخصیت را متعلق به همه جامعه بشری دانست.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، غلامحسین الهام رئیس دفتر رئیس جمهور کشورمان که در مراسم بیست و هفتمین سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر رهبر شیعیان لبنان و بنیانگذار مقاومت لبنانی جنبش امل در هتل انقلاب تهران سخنرانی میکرد، با بیان اینکه صرفا بخاطر تکریم شخصیت عالمی وارسته و مجاهدی بزرگ و انسانی انسان دوست، امام موسی صدر در این جلسه شرکت کردم، خاطرنشان کرد: شخصیت امام موسی صدر متعلق به همه جامعه بشری است، او تعلق به ایران، لبنان یا هر سرزمین دیگری ندارد، بلکه شخصیت او فراتر از این ابعاد است.
وی در این مراسم که با حضور فرزندان امام موسی صدر، رئیس شورای شهر تهران، نماینده جنبش امل لبنان در ایران، جمعی از نمایندگان تهران، سفرای فلسطین؛ لبنان و سوریه و برخی از دوستداران امام موسی صدر برگزار شده بود، افزود: این انسان وارسته با تلاشهایی که برای ارتقای بشری، ایجاد همدلی و دفاع از انسانهای محروم و تحت ستم و اسارت کرده، کارنامه درخشانی در تاریخ بشریت رقم زده و چنین انسانی متعلق به بشریت است.
الهام ضمن ابراز تاسف از اینکه با گذشت ۲۷ سال هنوز خبری از این شخصیت در دست نیست، اظهار داشت: غیرانسانیترین امور این است که نسبت به سرنوشت ناپدید شدگان بیتفاوت باشیم. رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه جامعه جهانی و سازمانهای بینالمللی نسبت به این امر مهم و حساس کارنامه خوبی ندارند، گفت: انتظار است نسبت به سرنوشت چنین انسان والا و برجستهای تلاشهای گستردهای در ابعاد حقوقی و سیاسی صورت میگرفت. وی تلاشهای چند ساله اخیر در این زمینه را ارزشمند دانست و بر حمایت از این تلاشها تاکید کرد و افزود: این تلاشها باید تا روشن شدن سرنوشت این امام عزیز ادامه یابد.
الهام تلاشهایی که در سطح غیردولتی از سوی مجامع حقوقی و گروههای انساندوست انجام شده را تلاشهای مبارکی خواند و گفت: جامعه ایرانی، دانشگاهی و روشنفکر در کنار سایر قشرهای جامعه این تلاشها را آغاز کردهاند و انتظار است با جدیت بیشتری و با همراهی و مشارکت جوامع جهانی اعم از دولتی، رسمی و بینالمللی پیگیری شود و ما این پیگیریها را ضروری و مهم میدانیم و خواستار استمرار آن هستیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد در تقارنی که نشست امسال با سالگرد شهادت امام موسی کاظم که طعم اسارت و زندان را چشیده و سمبل مقاومت در اسارت است، دارد طلیعه آزادی و دیدار امام موسی صدر حاصل شود. وی در پایان نسبت به تحقق وحدت همه کشورهای اسلامی ابراز امیدواری کرد.