بخش «پرونده ربودن» سایت موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر برای اطلاعرسانی اخبار دقیق و معتبر در مورد پیگیری پرونده امام موسی صدر تکمیل شد و در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، این بخش از سایت آغاز سفر امام موسی صدر به لیبی و ربوده شدن وی و دو همراهش تا آخرین اخبار و موضعگیریهای خانواده وی را دربر میگیرد.
در این بخش تمام اقدامات صورت گرفته در لبنان، ایران و ایتالیا، تمام تحقیقات و احکام قضایی با ترتیب زمانی آمده است. همچنین موضعگیریها و اخبار مهم در ۳۵ سال گذشته که در روند پرونده موثر بودهاند آمده است.
این بخش با توضیح انگیزه امام موسی صدر از سفر به لیبی آغاز شده است. در ادامه، حوادث مربوط به روزهای حضور امام در لیبی تا روز ۹ شهریور و اقدامات و تحقیقات قضایی اولیه آمده است.
گزارشهای قضایی ایتالیا و بیانیه جنبش امل به طور کامل سیر حوادث و اطلاعاتی که ثابت میکند امام موسی صدر در لیبی ربوده شده است را بیان میکنند که میتواند منبع خوبی برای آشنایی علاقهمندان با روند حوادث باشد.
محتوای موجود، مهمترین مطالب هستند تا علاقهمندان بتوانند با سیر حوادث و پیگیریهای صورت گرفته آشنا شوند و سایر مطالب به مرور به این صفحه اضافه خواهد شد.
مطالب این صفحه به هفت قسمت به این شرح تقسیم شده است:
ـ نهم شهریور تا هشتم مهر ۱۳۵۷ (ربودن امام؛ تلاشهای اولیه برای آزادی امام؛ تظاهرات در دمشق؛ دیدار نمایندگان طوایف لبنانی با قذافی)
ـ نهم مهر تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ (نخستین تحقیق دستگاه قضایی ایتالیا؛ بررسیهای قضایی و حقوقی؛ انتشار نتایج برخی گزارشها؛ پیروزی انقلاب اسلامی ایران)
ـ ۲۳ بهمن ۱۳۵۷ تا ۲۷ آبان ۱۳۶۵ (تحقیقات مجدد دستگاه قضایی ایتالیا؛ بررسی پرونده ربودن امام موسی صدر از سوی دستگاه قضایی لبنان و انتشار حکم اولیه قاضی تحقیق)
ـ ۲۸ آبان ۱۳۶۵ تا ۲۶ اسفند ۱۳۸۳ (از تلاشهای بعدی خانواده امام موسی صدر تا تصمیمات شورای وزیران لبنان برای پیگیری)
ـ ۲۷ اسفند ۱۳۸۳ تا ۳۱ مرداد ۱۳۸۷ (ادامه تلاشها در دستگاه قضایی لبنان تا صدور قرار از سوی سمیح الحاج برای قذافی و یازده تن از مقامات لیبی)
ـ ۳۱ مرداد ۱۳۸۷ تا ۲۸ مهر ۱۳۹۰ (از آغاز روند اجرایی پرونده در لبنان تا وقایع لیبی و مرگ قذافی)
ـ ۲۸ مهر ۱۳۹۰ تا امروز.
صفحۀ «پروندۀ ربودن» در وب سایت اطلاع رسانی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر
بازدیدکنندگان سایت همچنین میتوانند نوشتهها و دلنوشتههای خود را دربارۀ امام موسی صدر و نیز نظرها و پیشنهادها و انتقادهای خود را در صفحه «باهمراهان» سایت مؤسسه درج کنند.