امروز بیش از ۱۵۰ نماینده مجلس شورای اسلامی از همه جناحها و گروهها
در حمایت از دادگاه محاکمه مقامات لیبی در لبنان، سندی را در صحن علنی مجلس
امضا و قرائت کردند.
به گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، نمایندگان مجلس در این سند خواستار آزادسازی امام موسی صدر از زندانهای لیبی شده و از دولت جمهوری اسلامی خواستهاند تا جمیع طرق قانونی را برای روشنشدن حقیقت ماجرا، محاکمه آمران و عاملان ربودن امام موسی صدر و آزادسازی ایشان به کار بندد.
نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ربودن امام صدر در لیبی و ادعاهای متناقض و دروغین مقامات لیبیایی به نمایندگی از ملت ایران، این جنایت علیه انسان و بشریت و این اقدام علیه امنیت ملی ایران را محکوم کردند.
نمایندگان با اشاره به اینکه این اقدامی علیه امنیت ملی ایران است، تأکید کردهاند که نتایج دادگاههای ایتالیا و لبنان و اسناد منابع اطلاعاتی و امنیتی جملگی مسؤولیت حکومت لیبی در ربودن امام موسی صدر را تأیید و تأکید میکند. آنان در این نامه به حمایتهای امام صدر از انقلاب اسلامی و جایگاه ایشان نزد بنیانگذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری و مقامات عالیرتبه ایران اشاره کردهاند.
گفتنی است سال گذشته نیز نامهای به امضای ۱۹۹ تن از نخبگان علمی، فرهنگی و سیاسی کشور رسید که در آن از رئیسجمهور خواسته شده بود تا با بسیج اطلاعاتی، پیگیری راهکارهای قضایی بینالمللی و اقدام شایسته دیپلماتیک، نارضایتی خویش را از ربودن امام صدر توسط حکومت لیبی ابراز کند.
از جمله این شخصیتها آیات عظام موسوی اردبیلی، مشکینی، امینی، جوادی آملی، طاهری خرمآبادی، مظاهری، امامیکاشانی و تعداد کثیری از رؤسای دانشگاهها و چهرههایی سیاسی، علمی و فرهنگی بودند. متن کامل نامه امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این شرح است:
«بسمالله الرحمن الرحیم
اکنون که پس از ۲۷ سال از ربودن امام موسی صدر در لیبی و ادعاهای متناقض و دروغین مقامات لیبیایی، نتایج دادگاههای ایتالیا و لیبی و اسناد منابع اطلاعاتی و امنیتی جملگی مسؤولیت حکومت لیبی در ربودن امام موسی صدر را تأیید و تأکید میکند، مجلس شورای اسلامی ایران به نمایندگی از جانب ملت ایران، این جنایت علیه انسان و بشریت و این اقدام علیه امنیت ملی ایران را محکوم میکند.
امام موسی صدر در تاریخ ۹ شهریور ۱۳۵۷ مطابق با ۳۱ اوت ۱۹۸۷ در یک سفر رسمی به دعوت دولت لیبی در این کشور ربوده شد و هنوز بهرغم تمام تلاشهای گوناگون داخلی و خارجی، رهایی نیافته و از صحنه حیات فکری و اجتماعی جامعه اسلامی خصوصا جامعه شیعه لبنان به دور نگه داشته شده است.
با توجه به نقش تاریخساز این شخصیت در حفظ وحدت لبنان، بازسازی عزت و هویت طایفه شیعه، ایجاد وحدت بین مذاهب اسلامی و گفتوگو و همزیستی میان مسلمانان و مسیحیان لبنان و با عنایت به حمایتهای ایشان از انقلاباسلامی و جایگاه ویژه ایشان نزد بنیانگذار جمهوری اسلامی، رهبری و مقامات عالیرتبه ایران و با توجه به نیاز جامعه اسلامی به منظومه فکری و مجموعه علمی ایشان و با عنایت به وظیفه جمهوری اسلامی در دفاع از حقوق شهروندی ایشان و دفاع از اندیشه آزادی، عدالت و ارزشهای اسلامی، مجلس شورای اسلامی ایران وظیفه تاریخی، قانونی، انسانی، ملی و دینی خود میداند تا برای رهایی بخشیدن امام موسی صدر از زندانهای لیبی تمامی راهکارهای قانونی را در داخل و در عرصههای بینالمللی پیگیری نماید و از دولت جمهوری اسلامی ایران میخواهد تا جمیع طرق قانونی را برای روشنشدن حقیقت ماجرا، محاکمه آمران و عاملان ربودن امام موسی صدر و آزادسازی ایشان اقدام نماید.»