سردار علی بهروش گفت: قدرت رزمندگان امل از معنویت و ایمان آنها که تحت تربیت امام موسی صدر به دست میآمد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، سردار علی بهروش از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و در جریان مبارزات سیاسی علیه رژیم شاه مجبور به ترک ایران و فعالیت در خارج کشور شده دربارۀ حضور خود در صف رزمندگان امل گفت: اولین زمینههای همکاری ما از طریق شهید دکتر چمران بود که ما را دعوت کرد و به امام موسی صدر معرفی شدیم.
وی افزود: آنچه موجب پیوستن ما به حرکت امل شد اخلاص، ایمان و اخلاق امام موسی صدر بود که همه را جذب میکرد.
سردار بهروش که با گروه تاریخ شفاهی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر گفتوگو میکرد با اشاره به دوران حضور خود در صف رزمندگان امل گفت: واقعیت این است که امام موسی صدر پایهگذار مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی بود و رزمندگان حزبالله امروز یا شاگردان ایشان هستند و یا تربیت شدگان همان مکتبی هستند که امام موسی صدر بنیانگذار آن بود.
وی با یادآوری شرایط لوجستیکی رزمندگان امل گفت: ما هیچ امکاناتی نداشتیم یادم هست وقتی یکی از خودروها در جنگ طیبه مورد اصابت دشمن قرار گرفت ما بیشتر از آنکه نگران راننده باشیم ناراحت از دست دادن وسیلهای بودیم که با هزار زحمت تهیه شده بود. در حقیقت ما با دست خالی میجنگیدیم حتی افراد بخشی از هزینهها را از جیب خودشان تأمین میکردند. نه سلاح به اندازه کافی داشتیم، نه مهمات و نه امکانات پشتیبانی، اما چنان قدرتی داشتیم که دشمن تا بن دندان مسلح امکان پیشروی نداشت و این قدرت از معنویت و ایمانی بود که تحت تربیت امام موسی صدر و فرماندهی شهید چمران به دست میآمد.
سردار بهروش ادامه داد: همان زمان نیروهای عضو سازمان آزادیبخش فلسطین در نزدیکی ما بودند که به واسطۀ کمک کشورهای عربی انبوهی از امکانات نظامی و پشتیبانی را در اختیار داشتند اما با کمترین درگیری مواضع خود را ترک کرده و عقب نشینی میکردند و این بچههای جنبش امل بودند که با کمترین امکانات مقاومت میکردند.