عضو موسسه فرهنگی ـ تحقیقاتی امام موسی صدر گفت: امام موسی صدر پرچمدار گفتوگو بین اسلام و مسیحیت است.
عضو موسسه فرهنگی ـ تحقیقاتی امام موسی صدر گفت: امام موسی صدر پرچمدار گفتوگو بین اسلام و مسیحیت است.
مهدی فیروزان در همایش امام سید موسی صدر در تالار شهید کریمی دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان صحبت کردن درباره شخصیتهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را سخت دانست و اظهار کرد: شناخت در مورد امام موسی صدر نیاز به آشنایی با شرایط لبنان و طوایف آن کشور دارد.
وی لبنان را کشور مذاهب مختلف عنوان کرد و افزود: کلکسیونی از مذاهب اسلامی، مسیحی و اقوام در لبنان وجود دارد.
فیروزان جایگاه انسان در تفکر امام موسی صدر را ویژه خواند و تصریح کرد: مصلح و فقیه با عمل خود پیام را به جامعه منتقل میکند.
داماد امام موسی صدر تعداد مصلحان در 100 سال اخیر مانند امام خمینی (ره)، موسی صدر و گاندی در جهان را اندک ذکر کرد و گفت: اهل کتاب از منظر امام موسی صدر پاک هستند ضمن اینکه اجرای عدالت در شریعت اسلام مقدم بر دیگر امور است.
وی با بیان اینکه انسان از دیدگاه امام موسی صدر دارای کرامت است، ابراز کرد: امام موسی صدر دغدغه دین داشته و اعتقاد دارد که دین در خدمت بهبود اوضاع مردم است.
فیروزان خاطرنشان کرد: امام موسی صدر معتقد است که دین در دنیای معاصر میتواند پاسخگوی نیازهای انسان باشد.
* رژیم صهیونیستی شر مطلق است
عضو موسسه فرهنگی ـ تحقیقاتی امام موسی صدر با تاکید براینکه در اندیشه و منظومه فکری امام موسی صدر تناقض وجود ندارد، بیان کرد: امام موسی صدر اعتقاد دارد که رژیم صهیونیستی شر مطلق است.
وی امام موسی صدر را فقیه و دارای تحصیلات دانشگاهی توصیف کرد و یادآور شد: امام موسی صدر نخستین روحانی است که در دانشگاه تهران در رشته اقتصاد تحصیل کرده و عالم بر معارف دینی و علوم زمان است.
فیروزان با اشاره به انتخاب کشور لبنان توسط امام موسی صدر، اذعان کرد: امام موسی صدر افق جدیدی میخواست که اندیشه اسلامی را در چالشی از پرسشها قرار دهد تا بتواند پاسخهای جدیدی ارائه کند.
داماد امام موسی صدر به وجود تمام اندیشههای فلسفی و اقتصادی غرب و شرق جهان در لبنان اشاره کرد و افزود: امام موسی صدر دعوت مردم لبنان را پذیرفت و عازم این کشور شد.
* ایران و لبنان انگیزه دهندگان به منظومه اسلامی هستند
وی ایران و لبنان را در صدر انگیزه و ایده دهندگان به منظومه اسلامی نامید و اظهار کرد: امام موسی صدر در لبنان تاریخ را خلق کرد و پرچمدار گفتوگو بین اسلام و مسیحیت است.
عضو موسسه فرهنگی ـ تحقیقاتی امام موسی صدر دلیل تفاوت آرای امام موسی صدر را پاسخگویی به مسایل روز دانست و خاطرنشان کرد: امام موسی صدر با خوردن بستنی در مغازه آنتیبای مسیحی در لبنان نشان داد که کرامت انسان نباید لکهدار شود و تمام تلاشهای سیاسی و فرهنگی برای تقویت این امر است.
فیروزان دغدغه امام موسی صدر را انسان توصیف کرد و یادآور شد: وجود انسان بر ماهیت او مقدم بوده و انسان قبل از اینکه دین را بپذیرد، پاک است.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت موسسه فرهنگی ـ تحقیقاتی امام موسی صدر، بیان کرد: موسسه مذکور با هدف پیگیری یافتن امام موسی صدر و ارائه افکار ایشان تشکیل شده است.
دامام امام موسی صدر مدیر موسسه فرهنگی ـ تحقیقاتی امام موسی صدر را حورا صدر معرفی کرد و یادآور شد: خانواده امام موسی صدر موسسه مذکور را تشکیل دادهاند و در مدت 2 سال آینده مطالب دیگری از ایشان منتشر میشود.
* امام موسی صدر تاریخ منطقه را عوض کرد
فیروزان در پایان با بیان اینکه امام موسی صدر تاریخ منطقه را عوض کرد، گفت: اگر امام موسی صدر ربوده نشده بود امروز وضعیت منطقه طور دیگر بود.
به گزارش فارس، امام موسی صدر در نهم شهریور سال 1357 در ادامه سفرهای دورهای خود برای پایان دادن به بحران لبنان و تقویت مقاومت این کشور در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی به دعوت رسمی لیبی به آن کشور سفر کرد و در لیبی ربوده شد.
تحقیقات متعدد مقامهای امنیتی لبنان و ایتالیا و همچنین احکام دستگاههای قضایی این دو کشور نشان میدهد که امام موسی صدر به هیچ عنوان از لیبی خارج نشده و در آن کشور ربوده شده است.