دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی از دستگاه دیپلماسی
کشور خواست تا آزادی امام موسی صدر را به صورت جدی پیگیری کند.
سیدمصطفی تقوی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، به انتشار خبرهایی مبنی بر زنده بودن امام موسی صدر اشاره کرد و این خبر را باعث خوشحالی شیعیان و در کل تمام مسلمانان و آزادیخواهان جهان توصیف کرد.
وی امام موسی صدر را یکی از علماء تاثیرگذار در عالم تشییع و جهان اسلام دانست و حضور وی در جهان اسلام را موثر عنوان کرد. این فعال دانشجویی همچنین از دستگاه دیپلماسی کشور خواست تا آزادی امام موسی صدر را به صورت جدی پیگیری کند و بر لزوم برخورد با سفیر لیبی در تهران تاکید کرد.
به گزارش فارس، امام موسی صدر، در سوم شهریور ۱۳۵۷ در آخرین مرحله از سفرهای دورهای خود به کشورهای عربی و تلاش برای پایان دادن به جنگ داخلی لبنان و جلوگیری از تجاوزات اسرائیل، طی دعوت رسمی معمر قذافی به لیبی رفت و در روز نهم شهریور در آن کشور ناپدید شد.
معمر قذافی رئیس جمهور لیبی اذعان میکند که قرار ملاقات وی با موسی صدر برای روز ۳۱ اوت ۱۹۷۸ تعیین شده بوده ولی امام با تغییر ناگهانی تصمیم خود و بدون اطلاع قذافی، لیبی را به قصد رم ترک کرده است. دولت ایتالیا وجود چمدان و پاسپورت امام موسی صدر و ۲ همراه دیگرش شیخ محمد یعقوب و سیدعباس بدرالدین در یکی از هتلهای رم را تأیید میکند.
دلایل زیادی تاکنون ارائه شده که امام موسی صدر زنده است و در اسارت معمر قذافی است. برخی از این دلایل عبارتند از اظهارات چند تن از زندانیان ابوسلیم طرابلس که با امام موسی صدر دیدار و با وی صحبت کردهاند، حکم دادگاه عالی لبنان مبنی بر دستگیری معمر قذافی و ۱۶ تن از مقامات لیبیایی، گزارش کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ایران مبنی بر زنده بودن ایشان و حضور ایشان در لبنان و اعتراف معمر قذافی به دیدار با موسی صدر. دیگر دلایل زنده بودن و حضور امام موسی صدر در لبنان که توسط استاد احمد اسماعیل (از یاران نزدیک موسی صدر) نقل شده عبارتند از «رؤیت امام توسط یک افسر فرانسوی زندانی در لیبی»، «رؤیت امام در نزدیکی مرز چاد توسط یک تبعه گینه»، «رؤیت امام توسط برخی اتباع مصری در لیبی»، «رؤیت امام توسط یک تکنسین لبنانی شاغل در لیبی به هنگام تعمیر تاسیسات برقی زندان»، «درمان امام در لیبی توسط پزشکی هندی»، «پیام عرفات مبنی بر رؤیت امام توسط یک فلسطینی در لیبی.»