قائم مقام دبير اجرايي كنگره بينالمللي «امام موسي صدر معمار بزرگ گفتوگو و تقريب» از تدوين موسوعه امام موسي صدر خبر داد.
ابوذر شیاسی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به برگزاری کنگره امام موسی صدر اظهار داشت: امام موسی صدر پیشگام گفتوگوی ادیان، گفتوگوی مسحیت و اسلام از دیدگاه امام موسی صدر، نگاهی به مسئله تقریب در اندیشه امام موسی صدر، فقه شیعه و مسئله مدرنیته و شیوه امام موسی صدر در مواجهه با نیازها و اقتضائات زمان از جمله موضوعات پیشنهادی این کنگره هستند. وی از تعویق زمان برگزاری کنگره به دلیل تکمیل موسوعه امام موسی صدر خبر داد و افزود: این کنگره در اردیبهشت سال ۹۱ برگزار میشود که امیدواریم موسوعه امام موسی صدر تا زمان برگزاری این کنگره تکمیل و ارائه شود.
قائم مقام دبیر اجرایی کنگره بینالمللی امام موسی صدر با اشاره به اهداف برگزاری این کنگره گفت: هدف اصلی کنگره پرداختن به اندیشههای ناب شخصیت بزرگ امام موسی صدر است و مهمترین این اندیشهها بحث و گفتوگوی بین ادیان و تقریب مذاهب است. شیاسی به تدوین موسوعه امام موسی صدر اشاره کرد و افزود: این موسوعه دارای ۱۲ جلد است که هشت جلد آن ترجمه شده است. وی خاطرنشان کرد: جلدهای ترجمه شده موسوعه باید مطابقت و ویرایش شود تا از تحریف در تدوین این موسوعه در قالب کتابها جلوگیری شود. مدیر روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه در این موسوعه تلاش خواهیم کرد که متون از تطابق برخوردار باشد، گفت: در متون موسوعه مقصود امام موسی صدر را با دقت و موشکافی ترجمه کرده تا امکان بهرهمندی از آموزههای این عالم بزرگ فراهم شود.
وی تصریح کرد: در ترجمه این اثر سعی شده از افراد مسلط بر فارسی و عربی لبنانی استفاده شود و اکنون مترجمان در مرحله ارزیابی قرار دارند تا جلدهای باقیمانده این موسوعه ترجمه شود. قائم مقام دبیر اجرایی کنگره بینالمللی امام موسی صدر معمار بزرگ گفتوگو و تقریب خاطرنشان کرد: این موسوعه فعالیتها و سخنرانیها امام موسی صدر را به علاقمندان ارائه میدهد و بخش کاملی از بیانات ایشان را شامل میشود و اتفاقاتی که برای این عالم ممتاز در لبنان رخ داده در این موسوعه گردآوری شده است. شیاسی تصریح کرد: مباحث سیاسی، علمی، فقهی و تفسیری امام موسی صدر در این موسوعه آمده و نشان میدهد که در ابعاد علمی و فرهنگی این عالم بزرگوار منحصر به فرد است.