منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان در سال ۸۳ جزو امضا کنندگان نامهای موسوم به نامه نخبگان برای پیگیری وضعیت امام موسی صدر خطاب به خاتمی بود، حال سئوال این است که وزیر امورخارجه که خود زمانی چنین درخواستی از رئیس جمهور وقت کرده بود، در خصوص این بند چه تلاشی انجام داده است.
مهدی فرخیان عضو موسسه فرهنگی امام موسی صدر در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس در خصوص نامه گلایه آمیز خانواده امام موسی صدر به مراجع عظام که در آن از عملکرد دستگاه دیپلماسی کشور درباره ارتباط با لیبی انتقاد کردهاند، گفت: علت نگارش چنین نامهای ناامید شدن خانواده امام صدر از مسئولین برای پیگیری سرنوشت امام موسی صدر است.
عضو موسسه فرهنگی امام موسی صدر ادامه داد: طی ۳۰ سال گذشته روابط دو کشور ایران و لیبی تا این حد به یکدیگر نزدیک نشده بود و یا قرار نبود که نزدیک شود.
فرخیان با بیان اینکه حضرت امام (ره) در سالهای اولیه ربودن امام موسی صدر حتی اجازه ندادند قذافی به ایران سفر کند، گفت: در این نامه ذکر شده که اصولاً رابطه با لیبی رابطه سودمندی برای ایران نیست و لیبی درباره واگذاری اسرار هستهای ایران به آمریکا متهم است و حتی اخباری وجود دارد که چند سال گذشته جدایی طلبان خوزستان در لیبی جلسهای ترتیب داده بودند.
وی با بیان اینکه منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان در سال ۸۳ جزو امضا کنندگان نامهای موسوم به نامه نخبگان برای پیگیری وضعیت امام موسی صدر خطاب به خاتمی بود، افزود: در بند ۴ این نامه، نخبگان خواستار اتخاذ تدابیر دیپلماتیک شایسته نسبت به عملکرد دولت لیبی شده بودند و حال سئوال این است که وزیر امورخارجه که خود زمانی چنین درخواستی از رئیس جمهور وقت کرده بود، در خصوص این بند چه تلاشی انجام داده است.
فرخیان ادامه داد: چنین درخواستی با مصاحبهها و اظهارات اخیر دستگاه دیپلماسی ایران در تناقض آشکار است.