سفیر لیبی در تهران با بیان اینکه اسلام دینی منادی صلح و آزادی است و دینی است که حقوق ملتها را محترم میشمارد و حیثیت آنها برایش ارزشمند است، گفت: به همین دلیل ایران و لیبی همواره در کنار مظلومان دنیا هستند.
ایران و لیبی همواره در کنار مظلومان دنیا هستند و هر دو کشور مخالف هرگونه سلطهگری از سوی امپریالیسم هستند.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به طرابلس، سعد مجبر ـ سفیر لیبی در تهران ـ با اشاره به سفر متکی به طرابلس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روابط بین دو کشور نیاز به گفتن ندارد، افزود: به این دلیل که ما مشترکات زیادی با یکدیگر داریم، مواضعمان نسبت به مسائل بینالمللی و منطقهیی بسیار با هم منطبق است و لیبی جزو اولین کشورهایی بوده که به محض پیروزی انقلاب اسلامی در کنار ایران بوده است.
اینها اصول است و اصول قابل تغییر نیست.
وی گفت: سفر وزیر امور خارجه ایران به لیبی در روابط دو کشور جهش ایجاد خواهد کرد و مسلما دیدارهای اینچنینی در روابط دو کشور تاثیر فراوانی دارد. او افزود: نقاطی که ما را به هم نزدیک میکند بسیار زیاد است و نقطه اختلافی میان دو کشور وجود ندارد.
سعد مجبر خاطرنشان کرد: اگر نگاهی به مواضع دو کشور در رابطه با مسائل و تحولات منطقهیی و بینالمللی بیندازیم خواهیم دید با وجود بعد جغرافیایی مواضع دو کشور کاملا با یکدیگر منطبق است و اساس و محور کار عضویت دو کشور در چارچوب جهان اسلام است.
سفیر لیبی در تهران با بیان اینکه که اسلام دینی منادی صلح و آزادی است و دینی است که حقوق ملتها را محترم میشمارد و حیثیت آنها برایش ارزشمند است، گفت: به همین دلیل ایران و لیبی همواره در کنار مظلومان دنیا هستند. هر دو کشور مخالف هرگونه سلطهگری از سوی امپریالیسم هستند و همواره خواستار حل مسائل بین کشورها از طریق گفتوگو هستند.
آنچه که مهم است و باید مدنظر قرار گرفته شود این است که دو کشور و دو ملت همواره معتقد به ایجاد راهحل یکپارچه هستند و با دوگانگی کاملا مخالفند.
وی با اشاره به سخنان معمر قزافی در سازمان ملل گفت: این مساله خود گویای این است که مواضع دو کشور بسیار به هم نزدیک است.
وی در سخنانی که داشت با صراحت و قاطعیت مواضع شجاعانه خود را در مورد مسائل مختلف جهان اعلام کردند.
سفیر لیبی در تهران همچنین در مورد تعلیقهای هستهیی این کشور به درخواستهای کشورهای غربی گفت: چنین چیزی نبوده است.
ما گام بسیار مهم و بزرگی در رابطه با دستیابی به فنآوری صلحآمیز هستهیی برخواهیم داشت و ما هرگز از هیچ یک از حقوق خود کوتاه نخواهیم آمد.
او در عین حال تاکید کرد: لیبی هرگز درصدد دستیابی به سلاح هستهیی نبوده است.