از همه علاقهمندان و دوستاران امام موسی صدر خواستهایم که در شکلگیری دادگاه بینالمللی برای محاکمه مجرمان و دستاندکاران در این جرمی که منجر به ناپدید شدن امام و همراهانش در طول این سالها شده است، مساعدت کنند.
خواهر امام موسی صدر گفت: از همه علاقهمندان و دوستاران امام موسی صدر خواستهایم که در شکلگیری دادگاه بینالمللی برای محاکمه مجرمان و دستاندکاران در این جرمی که منجر به ناپدید شدن امام و همراهانش در طول این سالها شده است، مساعدت کنند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از روزنامه النهار، رباب صدر، اظهار امیدواری کرد که دیدارهایی که در پاریس داشته است نتیجه شفافی در قضیه پیگیری سرنوشت امام موسی صدر و دو همراهش داشته باشد و به آزادی آنان از زندانهای لیبی منجر شود.
وی گفت: برنار کوشنه ـ وزیر امور خارجه فرانسه ـ آمادگیاش را برای بررسی پرونده قضایی قضیه امام موسی صدر و دو همراهش اعلام کرده است.
رباب صدر افزود: کوشنه آمادگیاش را برای عهدهدار شدن پرونده از طریق اجرای برنامهای مشخص برای فعال کردن پیگیری قضیه امام موسی صدر اعلام کرده است. او از قرار سفر نزدیک کوشنه به لبنان خبر داد و گفت: وی تأکید کرده است که در ابتدای سال آینده میلادی به لبنان سفر و از موسسه امام صدر بازدید خواهد کرد تا بتواند تصویر روشن از روابطی که میتواند به این مساله بعد بینالمللی بدهد، به دست بیاورد.
خواهر امام موسی صدر درباره امکان واگذاری قضیه امام موسی صدر به یک دادگاه بینالمللی گفت: درحقیقت ما هماکنون مقدمات این مساله را آغاز کردهایم و از همه علاقهمندان و دوستاران امام موسی صدر خواستهایم که در شکلگیری این دادگاه بینالمللی برای محاکمه مجرمان و دستاندکاران در این جرمی که منجر به ناپدید شدن امام موسی صدر و همراهانش در طول این سالها شده است، مساعدت کنند.
وی افزود: از حکومت جدید لبنان به ریاست سعد حریری نیز خواستهایم که پرونده امام موسی صدر را به دلیل اهمیت بسیاری که دارد، بار دیگر در بیانیه آغاز به کار کابینه به عنوان یک بند اصلی قرار دهند.
گفتنی است امام موسی صدر به همراه دو تن از یارانش به نامهای محمد یعقوب و عباس بدرالدین، نهم شهریور ماه سال ۳۱) ۱۳۵۷اوت سال (۱۹۷۸در سفری به لیبی به دعوت رسمی معمر قذافی، ربوده شد و با وجود محکومیت قذافی به عنوان عامل ربودن امام موسی صدر و پیگیریهای فراوان، خبری از سرنوشت وی به دست نیامده است.