دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: جنگ نرم مهمترین چالش جمهوری اسلامی در آغاز دهه چهارم انقلاب است.
به گزارش روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی که در پایان نشست دبیران این حزب سخن میگفت، با اشاره به حوادث ناگوار قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم اظهار داشت: کسی که کمترین فهم سیاسی از رفتار دشمنان نظام داشته باشد میداند که آنها مشغول سربازگیری در جامعه ما برای مدیریت جنگ نرم علیه انقلاب هستند.
حبیبی افزود: حوزه تکنوکراتها، بوروکراتها، اصحاب رسانه و دانشگاهیان چهار حوزهای هستند که دشمن طمع دارد و سربازگیری را در این حوزهها دنبال میکند. دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: جنگ نرم مهمترین چالش جمهوری اسلامی در آغاز دهه چهارم انقلاب است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان و اساتید دانشگاهها تصریح کرد: ملت ما امیدوارند هم در حال حاضر و هم با توسعه آموزش عالی در کشور دانشجویان و اساتید دانشگاه به عنوان افسران و فرماندهان میدان نبرد نرم به وظیفه انقلابی خود در صیانت از حقوق ملت و تداوم حیات نظام اسلامی عمل کنند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به هوشمندی رهبری و هوشیاری ملت در کشف فریبها و نیرنگهای دشمنان اسلام و انقلاب گفت: حضور۴۰ میلیونی در صحنه انتخابات و رای بالا به رئیس جمهور منتخب نشان داد مردم دست دشمن را خواندهاند و در صیانت از اسلام و انقلاب چیزی کم نمیگذارند.
وی در ادامه با بیان اینکه دشمن شکست را پذیرفته و اکنون ما شاهد تغییر رفتار آنها هستیم، اضافه کرد: هنوز برخی غفلت زدگان و فریب خوردگان علی رغم روشنگریهای متهمان دادگاه آشوبهای اخیر نمیخواهند مسئولیت این شکست را بپذیرند و هر روز به دنبال یک ماجراجویی جدید هستند، ما امیدواریم قانون به این ماجراجوییها پایان دهد. دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به رفتار جدید دشمنان اسلام و انقلاب تصریح کرد: آنها ضمن پذیرش شکست برگشتهاند تا با یک آرایش نو در میدان نبرد نرم فعالیت کنند، باید با هوشیاری همه تحرکات را زیر نظر داشت و به عمل و عکس العمل مناسب دست زد.
حبیبی با اشاره به الگوی رقابت سیاسی در داخل گفت: ما باید در انتخابات آینده دنبال الگوی رقابتی باشیم که برای همیشه مداخله در امور داخلی توسط بیگانگان را منتفی کند و ضامن استقلال کشور و آزادی ملت باشد. دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد شکل گیری دولت دهم اظهار داشت: مجلس و دولت در بحث ارزیابی برنامههای وزرا در یک محیط طبیعی در حال شکل دادن به دولت دهم هستند.
وی با تاکیدبر اینکه به فضل الهی ما شاهد نوعی همکاری و همگرایی بین دولت و مجلس برای پاسخگویی به مطالبات مردم و پیشبرد گفتمان عدالت در جامعه هستیم، ادامه داد: ما نگاهمان باید به آینده باشد و به فکر جهشهای بلند برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز بیست ساله و خدمت بیشتر به مردم در جهت کار آمدی نظام باشیم. حبیبی تصریح کرد: لازمه کار در این مقطع، رای اعتماد به وزرایی است که تعهد اسلامی، انقلابی و توانایی مدیریتی آنها برای مجلس و رئیس جمهور احراز شده باشد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در ادامه این گفتگو در مورد گزارش جدید آژانس در خصوص پرونده هستهای ایران تصریح کرد: البرادعی برای بیستمین بار اذعان کرد که انحرافی در فعالیتهای هستهای ایران وجود ندارد، شکی نیست که آمریکاییها در متهم کردن ایران ناکام ماندهاند لذا پرونده هستهای ایران هر چه زودتر باید از شورای امنیت به آژانس برگردد. وی افزود: من فکر میکنم گزارش اخیر آژانس میتواند مبانی خوبی برای مذاکرات۱ +۵ در گفتگو با ایران و پذیرش بسته پیشنهادی ایران باشد تا برای همیشه این غائله ختم شود.
حبیبی همچنین درباره تازهترین تحولات عراق پس از وفات مرحوم سید عبدالعزیز حکیم گفت: عراق پس از سید عبد العزیز حکیم باید همچنین در مسیر اشغالگر ستیزی حرکت کند. ما مرگ او را مشکوک میدانیم لذا باید رهبران واقعی عراق از کید و نیرنگ دشمنان غفلت نکنند. وی همچنین گفت: ما انتخاب آقای سید عمار حکیم به عنوان رئیس موقت مجلس اعلای عراق را تبریک میگوییم و برای ایشان آرزوی موفقیت مینماییم.
وی در ادامه در خصوص انتخابات ریاست جمهوری افغانستان نیز اظهار داشت: مشارکت زیر۳۰ درصد در انتخابات اخیر ضربه سنگینی به مفهوم دموکراسی در افغانستان است، آمریکاییها پس از۸ سال اشغال افغانستان و ادعای آوردن دموکراسی به افغانستان باید از خودشان بپرسند آیا بر مشارکت۳۰ درصدی هم میشود نام دموکراسی نهاد.
وی همچنین به ناآرامی در یمن اشاره و تصریح کرد: ما نمیتوانیم نسبت به سرنوشت شیعیان در کشور یمن بیتفاوت باشیم، ما از وزارت امور خارجه به طور جدی میخواهیم با احضار سفیر کشور یمن نگرانی دولت و ملت ایران را در این باره یاد آور شود. دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان با اشاره به سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر نیز تاکید کرد: پیگیری سرنوشت امام موسی صدر از طرف دولت لبنان و ایران مورد حمایت حزب موتلفه اسلامی میباشد.