لیبی پیشنهادی به ایران در موضوع امام موسی صدر ارائه کرده بود تا در صورت
موافقت با آن، نماینده این کشور در شورای امنیت سازمان ملل به سومین
قطعنامه این شورا علیه ایران رای منفی دهد.
در حالیکه پیش از جلسه شورای امنیت سازمان ملل برای تصویب سومین قطعنامه علیه ایران گفته میشد که لیبی، اندونزی، آفریقای جنوبی و ویتنام با این قطعنامه مخالف هستند، در نهایت قطعنامه با چهارده رای موافق و یک رای ممتنع (اندونزی) تصویب شد.
یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار پرس. تی. وی ـ بیروت فاش کرد لیبی پیش از جلسه شورای امنیت پیامی برای ایران ارسال کرده بود. لیبی در این پیام پیشنهاد کرده بود تا ایران پرونده امام موسی صدر را بسته و به لبنان نیز برای بستن این پرونده فشار آورد تا در مقابل لیبی به طرح قطعنامه شورای امنیت رای منفی دهد.
مسئولین ایران اما، با ملی خواندن پرونده امام صدر با پیشنهاد لیبی مخالفت کردند و بدینگونه بود که لیبی به طرح قطعنامه شورای امنیت رای مثبت داد.
امام موسی صدر رهبر ایرانیالاصل شیعیان لبنان در سال ۱۹۷۸ در سفری رسمی به لیبی که به دعوت معمر قذافی رهبر این کشور صورت گرفت، ناپدید شد.
لیبی از آن زمان تاکنون مدعی است که امام صدر خاک این کشور را به مقصد ایتالیا ترک کرد؛ در حالیکه دولت ایتالیا ورود امام صدر به خاک خود را تکذیب کرده است.
این در حالیست که یکی از مخالفان نظام لیبی چندی قبل گفت امام صدر در زندانی در جنوب لیبی بسر برده و آخرین بار در سال ۱۹۹۷ دیده شده است.