حسین نقاشی امام موسیصدر را از منادیان اسلام رحمانی و شخصیتی مبارز و نواندیش دانست که حضورش در شرایط کنونی میتوانست رهگشای بسیاری از معضلات جامعه اسلامی باشد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی گفت: وضعیت امام موسی صدر باید فارغ از اینکه دولت از کدام جریان و جناح است، پیگیری شود.
حسین نقاشی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس امام موسیصدر را از منادیان اسلام رحمانی و شخصیتی مبارز و نواندیش دانست که حضورش در شرایط کنونی میتوانست رهگشای بسیاری از معضلات جامعه اسلامی باشد و افزود: دولتمردان از هر گرایش و جناحی باید نسبت به وضعیت ایشان حساس باشند.
وی در ادامه حکومت لیبی را دارای چرخشهای ناگهانی، ساختار غیر مردمسالارانه و دارای ارتباطات عجیب و غریب با آمریکا دانست و گفت: دولت لیبی مسئله امام موسی صدر را در هالهای از ابهام قرار داده است و در این شرایط از سفر معاون اول رئیسجمهور به این کشور احساس بیتفاوتی نسبت به این موضوع میشود.
نقاشی در ادامه به قراردادهای ۱۹۲۱ و ۱۹۴۰ بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سابق اشاره و تصریح کرد: متأسفانه در اجلاس تهران هیچ اشارهای به این قراردادها نشد.
وی به ارسال دو محموله سوخت هستهای از روسیه به ایران اشاره کرد و افزود: رفتار سیاسی روسیه قابل اعتماد نبوده است و شاید به نوعی روسیه با این مسئله میخواهد در بحث دریای خزر ایران را تحت فشار قرار دهد و یا دام جدیدی از سوی ایالات متحده آمریکا برای فشار به ایران در راستای تعلیق غنیسازی باشد.
بنابراین هشدار باید به تمامی سیاستمداران داده شود که مصالح و منافع ملی را در نظر بگیرند و تمامیت ارضی یک کشور مسئله بسیار مهمی است که با بازیهای اینچنینی نباید به خطر بیفتد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی سهم ۲۰ درصدی ایران از دریای خزر را مصوبه شورای عالی امنیت ملی در دولت قبلی دانست و افزود: این سهم باید حفظ شود و این مصوبات نباید زیر سؤال برود.