در رفتوآمد، در تاکسی و اتوبوس، در هواپیما و هنگام پیادهروی صبحگاهی یا در فرصت تامل عصرگاهی در بوستان، داستان بخوانید؛ آنهم با چشمان بسته.
اصلا با چشمان بسته به لبنان سفر کنید؛ به قم، به تاریخ، به زمانی حدود نیم قرن قبل، به حوزه و به دانشگاه.
در زمانهای که زندگیهای پرمشغله و آدمهای پردغدغه ذهن و زمان ما را پر کرده است، خالی کردن وقت برای خواندن کتاب کار دشواری است. در این اوضاع، کتاب صوتی یا کتاب گویا راه حل فرهیخته ماندن و لذت بردن است. اینگونه میتوان همیشه و همه جا با گوش دادن به کتاب های صوتی، یاد گرفت، لذت برد، کشف کرد و زمانی را به تامل گذراند. در لذت این نوع از مطالعه، بینا و نابینا، باسواد و بیسواد همه و همه باهم شریک هستند.
اکنون به همت بخش انتشارات مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، میتوانید «هفت روایت خصوصی» از زندگی سید موسی صدر را بشنوید. این اثر در بهار ۱۳۹۶ مجوز گرفت و با اجرای موسسه فرهنگی هنری اعراف آماده شد.
«۷ روایت خصوصی» مجموعه گفتوگویی با نزدیکان امام موسی صدر است که اولین بار بهار ۱۳۹۳ به چاپ رسید و با استقبال مخاطبان مواجه شد و بارها تجدید چاپ شد.
کتاب گویای «۷ روایت خصوصی، از زندگی سید امام موسی صدر» شامل ۱۰ فایل صوتی به شرح زیر است:
روایت آیتالله عبدالکریم موسوی اردبیلی
مقدمه نویسنده
روایت بعد: ملیحه/ ملیحه صدر، کوچکترین فرزند
روایت۱: پری خانم/ پروین خلیلی، همسر
روایت ۲: صدری/ صدرالدین صدر، فرزند ارشد
روایت ۳: حورا/ حورا صدر، دختر ارشد
روایت ۴: علی صدر/ برادر بزرگتر
روایت ۵: خواهرها/ طاهره، فاطمه، ربابه و زهرا صدر
روایت ۶: خواهر هشتم/ فاطمه صدرعاملی، خواهرزاده
روایت ۷: ام غیاث/ دوست خانوادگی
در بخشی از مقدمه نویسنده که با صدای خود حبیبه جعفریان ضبط شده، آمده است: «خانواده صدر عجیبند. رفتار آنها و کاراکترشان آن تکه واقعبین ذهن آدم را – که همان تکه بدبیناش است- به چالش میکشد و درباره حجم نفوذ شر در جهان پیرامونش به شک میاندازد. آنها خوباند و بر خوب بودن اصرار دارند. همانطور که اصرار دارند و برایش مدرک دارند که آقای صدر زنده است، جایی در لیبی، و روزی برخواهد گشت… در برابر تراکمِ ایمان و فشارِ امیدواریِ آنها، کم میآورم. ایمان و امید از آن چیزهایی است که آدم در برابرشان کم میآورد. خلع سلاح میشود. مثل رویارویی با آدمی است که از مرگ نمیترسد.»
برای تهیه این کتاب می توانید به
سایت فروش آنلاین محصولات موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر مراجعه کنید یا با موسسه تماس بگیرید.