«مصداق کلمهٔ طیبه که در قرآن ذکر شده است بطور قطع امام موسی صدر میباشد.»
به گزارش خبرنگار ایسنا حجتالاسلام ابوترابی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در همایش بینالمللی «امام موسی صدر، نیازها و مقتضیات زمان»، در تالار علامه امینی دانشگاه تهران ضمن بیان این مطلب گفت: «مهمترین ویژگی کلمهٔ طیبه در منظر قرآن ریشههای مستحکم و راسخ دارد و در سختترین طوفانهای فکری نمیلرزد.»
سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: «این عالم فرزانه در کشوری مثل لبنان مهد اندیشه همان اندیشمند حوزه علمیه قم است. این چه اندیشمند مستحکمی است که در تمامی فراز و نشیبهای زندگی یک رنگ و بو دارد. این هنر کلمهٔ طیبه است»
حجتالاسلام ابوترابی اظهار داشت: «استقامت او در صراط مستقیم و امید او به آیندهٔ بشریت و تلاش خستگی ناپذیرش برای نجات انسان از فضایل اخلاقی او ریشه میگیرد و این فضایل نیز از ایمان او ریشه دارد. نتیجه پیوند این اعتقاد و اخلاق، عمل اوست.»
وی عنوان کرد: «عمل صالح امام موسی صدر حکم میوهٔ شیرینی را داشت و لذا به ذائقه همهٔ انسانها مینشیند و این میوه تربیت شد.»
سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران مهمترین ویژگی کلمه طیبه را ایمان به خدا دانست و خاطرنشان کرد: «وقتی انسانی دلباخته شخصیتی چون امام موسی صدر بشود او باید در اوج دلباختگی به معبود باشد. شهید چمران یاوه نمیگوید، تمامی زندگی امام موسی صدر دعوت به سوی خداست. اگر دعوت او کارساز است به این دلیل میباشد که بر روی این بصیرت بنیان نهاده شده است. نخستین بصیرت او نسبت به انسان میباشد. او مخاطبین خود را به خوبی میشناسد و با تمامی وجود به آنها عشق میورزد. ایمان بدون خدمت به انسان واقعیت ندارد.»