امام جمعه درمیان با اشاره به شخصیت فراملی امام موسی صدر گفت: نگاه تقریبی در حوزه اندیشه رمز محبوبیت این شخصیت بزرگ جهان تشیع است.
به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ امام موسی صدر، خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی در روزهای پس از سالگرد تولد امام موسی صدر در گفتوگو با حجتالاسلام علیرضا حسینی، امام جمعه درمیان به زوایای شخصیت او پرداخته است.
حجتالاسلام علیرضا حسینی در این گفتوگو گفت: نگاه تقریبی در حوزه اندیشه مهمترین مؤلفه محبوبیت امام موسی صدر است.
وی اظهار کرد: این مرد بزرگ و جلیل القدر از خاندان مرجعیت و از سادات بود که این دو ویژگی هم بر محبوبیت ایشان افزود و از طرف دیگر ربوده شدن ایشان توسط قزافی نگاهها را متوجه این رهبر شیعیان لبنان کرد.
امام جمعه درمیان بیان کرد: علی رغم اینکه امام موسی صدر متولد ایران است اما چون شخصیت هایی مثل اقبال لاهوری، سید جمال الدین اسد آبادی که دغدغهشان وحدت جهان اسلام بود، باید ایشان را فراتر از مرزهای ملی تعریف کرد و کارهای بزرگ وی چون هجرت به لبنان در جهت تلاش برای وحدت و وفاق مردم آن دیار ، تأسیس مجلس اعلای شیعیان جاودانه است.
حسینی ادامه داد: امام موسی صدر اگر میخواست میتوانست یک زندگی سلوکانه و بیدغدغه و یک کرسی تدریس داشته باشد اما این زندگی قیام به حق و جهاد کبیر مد نظر قرآن نبود، لذا وی شجاعانه قدم در راستای تقویت جبهه حق برداشت.
وی با اشاره به اینکه امام موسی صدر در حوزه اندیشه نگاه تقریبی داشت، افزود: معتقدم اگر اندیشههای شخصیتهایی چون شهید بهشتی، شهید مطهری و امام موسی صدر تبلیغ و به معنای واقعی نشر داده شود، شاید باعث تعجب مردم شود چون نوع تعاملات علمایی چون امام موسی صدر با اقشاری مانند هنرمندان خاص و منحصر به فرد است.
امام جمعه درمیان گفت: معتقد هستم با توجه به گسترش فضای مجازی و این نکته که شرایطی هستیم که غیر نخبگان نیز درباره مسائل عقیدتی و اندیشه سخن میگویند تنها نباید به دنبال اقناع از طریق برهان باشیم.
وی یادآور شد: شایسته است از ابزارهایی استفاده کنیم که بر عواطف مردم تأثیر بگذارد چرا که برخی از مخالفها به خاطر احساسات آسیب دیده است که باید ترمیم شود که لازمه آن صبر و صمیمیت است که در رفتار امام موسی صدر بسیار مشهود بود.