دکتر محسن کمالیان، به مناسبت سی و هفتمین سالروز ربودن امام موسی صدر، ویژهنامهای را که در پایگاه اینترنتی صدرپژوهی منتشر کرد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، دکتر کمالیان در «به جای سرمقالۀ» این ویژهنامه نوشته است:
«امروز نهم شهریور، سالروز ربوده شدن امام موسی صدر است. امام صدر ۳۷ سال پیش در چنین روزی، در حالیکه میهمان رسمی معمر قذافی در پایتخت لیبی بود، توسط رژیم وقت آن کشور ربوده شد. ۳۷ سال تمام از ربوده شدن امام صدر گذشت؛ ایشان اما نه تنها آزاد نشد، بلکه از آنچه بر ایشان گذشت مطلقاً خبر نداریم! در جایگاه دولت و ملت متبوع امام صدر نه تنها طی این سالها کمترین اقدام قضایی، حقوقی و حتی دیپلماتیک را علیه ربایندگان ایشان نکردیم، بلکه از همه ناباورانهتر، صمیمانهترین روابط دوستی و برادری را با رژیم ربایندۀ وی بر قرار ساختیم و حتی تا لحظۀ مرگ قذافی به این دوستی و برادری وفادار ماندیم. این همه در حالی بود که سالیان سال، بر شفاف کردن مرزبندیها با دشمن داد سخن دادیم و البته هنوز هم میدهیم. آیا ربایندگان امام صدر، دشمن نبودند؟ امام صدر خود که دشمن نبود!»
وی دربارۀ یادداشتهای منتشرشده در این ویژهنامه توضیح داده است: «دوستداران امام صدر، همه ساله وقتی به سالروز نهم شهریور نزدیک میشوند، قلبها و قلمهایشان بیشتر به تکاپو میافتد و برای حداقل دل خودشان، یادداشتی هر چند کوچک، به امام صدر هدیه میکنند. این یادداشتها، همه و همه، تأیید و تأکیدی است بر درستی اندیشه، سیره و راه و روش ایشان، و نیز تلاشی است جهت تبیین و توسعۀ آن. یادداشتهای ویژهنامۀ حاضر، دلنوشتههای برخی از این عزیزان است که پیرو درخواست نگارنده، بزرگمنشانه برای سایت «صدرپژوهی» حقیر ارسال کردند.»
این ویژهنامه یادداشتهایی پژوهشی، تحلیلی، ادبی و ذوقی را به قلم برخی فرهیختگان دانشگاه و حوزه منتشر کرده است.
آقایان و خانمها حسین آجورلو، سید حسن آقامیری، سید محمدعلی اکرمی، رضا بابایی، رضا بهشتی معز، فاطمه تسلیبخش، محمد عیسی الخاقانی، غلامرضا ذکیانی، سید ابوالحسن زنجانی، مصطفی سلیمانی، سید حمید شبیرینژاد، محمدحسن شفیعیان، سید مجید صدرعاملی، حسن فرشتیان، محسن کمالیان، عماد گلی صرمی، فریده معتکف، وحیده نمازی و معصومه سادات هاشمیزادهگان نویسندگان یادداشتهای این ویژهنامه هستند که تا پایان شهریور ماه بر روی صفحۀ اول سایت «صدرپژوهی» باقی خواهد ماند.
علاقهمندان میتوانند این ویژهنامه را در پایگاه صدرپژوهی به آدرس www.mkamalian.com مشاهده کنند.