به دلیل شرایط ناآرام لیبی، سفارتخانه ایران در این کشور تعطیل است، از این رو اقدام خاصی در این دوره زمانی برای پیگیری سرنوشت امام موسی نمیتوان انجام داد؛ ولی میتوان امیدوار بود که با توجه به رویکرد وزارت امورخارجه در دولت یازدهم، پس از آرام شدن لیبی، این وزارتخانه به کمک کمیته پیگری سرنوشت امام موسی، موضوع ربوده شدن و پیدا کردن شواهد جدید را دنبال کند.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس میگوید که ادامه پیگیری پرونده امام موسی صدر به آرام شدن لیبی بستگی دارد.
عباسعلی منصوری آرانی، نماینده مردم آران و بیدگل در مجلس با اشاره به سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر در ۹ شهریور ماه ۱۳۵۷ اظهار کرد: امام موسی صدر در سفری که از لبنان به لیبی داشت از سوی دولت قذافی ربوده شد و دولت ایران پس از پیروزی انقلاب همواره پیگیر سرنوشت وی بوده است.
وی در پاسخ به این سوال که به نظر میرسد دولت لیبی به دلیل شرایط پس از انقلاب آن، نتوانسته همکاری خاصی با کمیته پیگیری سرنوشت امام موسی داشته باشد، افزود: متاسفانه تا زمانی که قذافی در لیبی حکومت میکرد اساسا ربوده شدن امام موسی انکار میشد ولی پس از انقلاب لیبی، اکنون دولت انتقالی اصل ربوده شدن را پذیرفته است و این یک قدم رو به جلو است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: به دلیل شرایط ناآرام لیبی، سفارتخانه ایران در این کشور تعطیل است، از این رو اقدام خاصی در این دوره زمانی برای پیگیری سرنوشت امام موسی نمیتوان انجام داد؛ ولی میتوان امیدوار بود که با توجه به رویکرد وزارت امورخارجه در دولت یازدهم، پس از آرام شدن لیبی، این وزارتخانه به کمک کمیته پیگری سرنوشت امام موسی، موضوع ربوده شدن و پیدا کردن شواهد جدید را دنبال کند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: امروز دیگر مطمئن هستیم که شواهدی برای شهادت امام موسی وجود ندارد، از این رو به محض آرام شدن لیبی باید پیگیری پرونده امام موسی در اولویتهای وزارت امورخارجه قرار گیرد.