کمیته پیگیری آزادی امام موسی صدر با انتشار بیانیهای مشترک از سوی بسیج
دانشجویی دانشگاه علم و صنعت، دفاتر فرهنگی دانشگاه علم و صنعت، مجمع حزب
الله دانشگاه علم و صنعت ایران و هیات دانشجویی محبان الحسین (ع) اعلام
کرد: درست در تاریخ نهم شهریور ماه سال ۱۳۵۷ بود که امام موسی صدر ظاهرا
برای همیشه از صفحه سیاست دنیای شیعه محو شد و اکنون که ۲۷ سال از زمان
ناپدید شدن و اسارت ایشان میگذرد، ازسوی رژیم فعلی دولت لیبی که توسط
ژنرال معمر قذاقی اداره میشود، هیچ گونه فعالیت اساسی و در خور توجهی برای
آزادی این رهبر بلندپایه شیعه انجام نشده است.
به گزارش خبرگزاری «مهر»، در این بیانیه آمده است: با گذشت این همه سال زمانی نیست که خبر زنده بودن این انسان بیهمتا شنیده نشود، اما افسوس که اینک همگان تنها به محکوم کردن این واقعه میپردازند و هیچ گونه فعالیت سیاسی مفیدی برای رهایی ایشان انجام نمیشود. شاید اگر فرزندان امام موسی صدر هم نبودند و این ماجرا را با تمام محدودیتها و سختیهایی که به دنبال داشته پیگیری نمیکردند این واقعه تلخ، تبدیل به افسانهای میشد و افسانه نیز به اسطورهای و این اسطوره برای همیشه به تاریخ میپیوست و تنها در یادها ماندگار میشد.
این بیانیه میافزاید: جای بسی تعجب است که جمهوری اسلامی ایران که خود شاهد فداکاریها و از جان گذشتگیهای این انسان فرزانه در کنار آن رهبر بزرگ و خدایی، خمینی کبیر (ره) بوده تا به حال هیچ گونه برخورد قابل تامل و راهسازی در تعامل با دولت لیبی و حل این قضیه نداشته است. در حالی که پیگیری این پرونده از طریق حقوقی تنها توسط خانواده محترم صدر درحال انجام است، نگرش سیاسی به موضوع، پرسشهای دیگری را نیز مطرح ساخته، زیرا در حقیقت این مساله باید از طریق سیاسی و نه امنیتی، حل و فصل گردد چرا که امام موسی صدر، یک شهروند عادی لبنانی نبوده و نیست که ناپدید شده باشد تا خانوادهاش نیز برای یافتن او به مراکز قضایی مراجعه کنند.
ایشان رهبر یک جمعیت بزرگ لبنانی و یک شخصیت بزرگ دینی - سیاسی ایرانی هستند و در حالی که میهمانان رییس جمهوری یک کشور عربی بودهاند به سبب جایگاه و فعالیتهای سیاسیشان ربوده شدهاند. درادامه این بیانیه آمده است: متاسفیم که رسانههای ما نیز آنگونه که باید این قضیه را پیگیری نکردند و اجازه دادند تا براحتی ۲۷ سال از عمر شریف ایشان تنها به دلیل استکبارستیزی در سختترین شرایط سپری شود و هیچ گونه برخورد قابل تاملی صورت نپذیرد.
در ادامه باید گفت: از رسانههای دولتی و خصوصی انتظار میرود تا با گزارش، اخبار و تحلیلهای مناسب اجازه ندهند سرنوشت امام موسی صدر به همین آسانی در هالهای از ابهام فرو بماند و مدیران ارشد این مملکت از روشن شدن ماجرا شانه خالی نمایند و تنها به بیانیهای برای محکوم کردن واقعه بسنده کنند.
در پایان این بیانیه آورده شده است: امیدواریم دولتمردان و رییس جمهور آینده جمهوری اسلامی و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، همین طور صاحبنظران قضایی و حقوقی با ارایه راهکارهای عملی، این افسانه ۲۷ ساله را خاتمه بخشند و زمینه را برای رهایی هر چه زودتر امام موسی صدر فراهم آورند.