کتاب «الإمام السید موسی الصدر ربیب القرآن» نوشته حسین شرف الدین به همت دار المنهل اللبنانی منتشر شد.
کتاب «الإمام السید موسی الصدر ربیب القرآن» نوشته حسین شرف الدین به همت دار المنهل اللبنانی منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، تا کنون دو جلد از گفتارهای تفسیری امام موسی صدر جمعآوری و به فارسی نیز ترجمه شده است که دو کتاب «برای زندگی» و «حدیث سحرگاهان» از مجموعه «در قلمرو اندیشه امام موسی صدر» را تشکیل داده است و انتشارات مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر آن را منتشر کرده است.
هرچند دستیابی به روش تفسیری امام موسی صدر و کشف آن دشوار است زیرا ایشان متن تفسیری کامل یا کتابی مدون در تفسیر ندارند و آنچه موجود است، گفتارهای تفسیری ایشان یا در کلاسهای کادرهای جنبش امل یا در سخنان رادیویی است، با این همه میتوان از خلال همین گفتارها نیز نگاه خاص امام موسی صدر به قرآن و تفسیر را دریافت و بررسی و تحلیل کرد.
حسین شرف الدین، نویسنده این کتاب، با اشاره به این موضوع بیان میکند که میتوان از خلال این تفاسیر، جهانبینی و روش استخراج معانی از آیات و ابزارهای رسیدن به معانی را دریافت.
کتاب «امام سید موسی صدر، تربیتیافته قرآن» که به تازگی منتشر شده است، شامل سه باب با عناوین «حول تفسیر القرآن»، «التربیة القرآنیة» و «مفاهیم قرآنیة» است.
باب اول این کتاب، خود از سه فصل «حول تفسیر القرآن»، «الإنسان والحیاة» و «صورة تواصل: أـ الإسراء؛ بـ القدر» تشکیل شده است.
در باب «التربیة القرآنیة» نیز فصلهای «التربیة وسیلة للتغییر»، «التربیة فی کنف الرحمن» و «فی الأخلاق» به چشم میخورد.
همچنین «المبادی الخمسة»، «إقامة الصلاة»، «الإنفاق»، «الإیمان بالمرسلین» و «المعاد» پنج فصل باب سوم و نهایی کتاب را تشکیل میدهند.
این کتاب برای نخستین بار در سال ۱۴۳۳ قمری (۲۰۱۲ میلادی) در بیروت به همت انتشارات دار المنهل اللبنانی منتشر شده است.