عادل عون در گفتوگو با گروه تاریخ شفاهی موسسه امام موسی صدر، به حضور چمران در لبنان و تأثیر او بر جامعه شیعیان پرداخت.
عادل عون در گفتوگو با گروه تاریخ شفاهی موسسه امام موسی صدر، به حضور چمران در لبنان و تأثیر او بر جامعه شیعیان پرداخت.
به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، عادل عون، نماینده جنبش امل در تهران، گفت: آشنایی من با چمران به پیش از حضور چمران در لبنان باز میگردد. من در اردوگاههای آموزش نظامی در مصر چمران را به اسم ابوجمال میشناختم.
او در ادامه گفت: مدرسه فنیوحرفهای جبل عامل پیش از چمران دو مدیر داشت که در کار مدیریت مدرسه موفق نبودند. به همین سبب امام موسی صدر از مهندس بازرگان خواست که کسی را برای مدیریت مدرسه فنیوحرفهای معرفی کند و بازرگان هم دکتر چمران را معرفی کرد.
وی افزود: در ابتدای حضور چمران در مدرسه فنیوحرفهای عدهای به طور طبیعی مخالف بودند و به امام میگفتند که لبنانیها میتوانند مدرسه را اداره کنند اما چجمران مدرسه فنیوحرفهای را متحول کرد و پس از مدتی دیگر کسی با مدیریت چمران مخالف نبود.
او گفت: در همان ابتدا چمران از اردوگاه فلسطینی برج شمالی که در کنار موسسه بود، بازدید کرد. وضعیت خیلی بدی داشتند، خصوصاً از نظر آب شرب در مضیقه بودند. چمران از مدرسه به اردوگاه آب کشید.
وی ادامه داد: در این کار همسر آمریکایی چمران هم نقش مهمی داشت و با چمران همکاری تنگاتنگ کرد.
نماینده جنبش امل در خصوص ویژگیهای اخلاقی همسر چمران ادامه داد: همسر آمریکایی چمران اخلاق والا و برجستهای داشت. او با بچههای مدرسه بسیار صمیمی بود.
به یاد دارم که یک بار دست یکی از شاگردان شکست و همسر چمران دست او را آتل بندی کرد.
ابویاسر افزود: چمران در مدرسه انسانسازی میکرد. مدرسه فنی حرفهای جبل عامل پیش از تشکیل امل و حزبالله، در خط مقاومت بود و دهها شهید از مدرسه شاهد صدق این حرف من است.