رئیس دیوان عالی کشور در ديدار با خانواده امام موسي صدر ابراز اميدواری کرد تا انتشار خبر سلامتي امام موسي صدر موجبات خوشحالی وی و شادی مسلمانان شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضائیه به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به نسبت شاگرد و استادی خود با امام موسی صدر گفت: وظیفه دارم تا هر آنچه در توان دارم را در این زمینه انجام دهم.
آیت الله محسنی گرکانی با اشاره به جایگاه و شخصیت علمی خاندان صدر در حوزه علمیه قم بیان داشت: آن زمان من طلبه جوانی در قم بودم، امام موسی صدر درحوزه به آقا موسی مشهور و از فُضَلاء و علمای زمان و از اساتید بنام حوزه علمیه بود.
رئیس دیوان عالی کشور گفت: همانطور که پدر ایشان از بزرگان بودند، خود ایشان نیز واجد علم، کمال، بیان و بزرگواری بودند و از فضلای نامدار و زبانزد حوزه علمیه به لحاظ بیان شیوا و افاضات علمی شان بودند.
وی افزود: ما آرزو، عشق و علاقه مان این است که ایشان هر چه زودتر به ایران بازگردند و به خدمتشان برسیم.
رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: خود من بخش هایی از شرح لمعه را نزد امام موسی صدر فرا گرفته و منظومه حکمت و فلسفه را نزد برادر ایشان مرحوم حاج آقا رضا صدر استفاده کردم.
این خانواده، خانواده علمی هستند که افاضات علمی آنها هنوز هم در حوزه علمیه مشهود است و حقیر نیز یکی از آنها هستم.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: یکی از فعالیت های امام موسی صدر در سال ۱۳۳۷ شمسی مشارکت در تاسیس مجله مکتب اسلام در قم بود که بوسیله چند نفر منتشر و توسط حضرت آیت الله مکارم شیرازی اداره می شد که منشاء اثر فراوانی در جوامع دینی آن زمان بود.
وی گفت: از خصوصیات ایشان که روحانی روشن فکر و روشن ضمیر بود در عین اینکه به علوم حوزوی تسلط، اشراف و احاطه فراوان داشت از دانش روز هم بهره مند بود و پس از مدتی به لبنان رفت و سرپرستی و مسئولیت شیعیان لبنان به وی سپرده شد که خدمات زیادی در آن کشور داشت. وی ادامه داد: متاسفانه دشمنان اسلام این اقدام مذبوحانه ربودن وی را انجام دادند.
رئیس دیوان عالی کشور به خانواده امام موسی صدر اطمینان داد مسئولان نظام جمهوری اسلامی به خصوص دستگاه قضایی از هرگونه اقدام و پیگیری در جهت روشن شدن وضعیت وی حمایت می کند.
در ابتدای این دیدار صبیه امام موسی صدر با بیان اینکه در ارتباطی که اخیراً با لیبی بـرقرار شده و سفری که هیات لبنانی به ریاست وزیر امور خارجه این کشور به لیبی داشته اند و با چندین شخصیت لیبایی از جمله تنی چند از وزراء کابینه، رئیس دولت انتقالی و نخست وزیر لیبی داشته اند ابراز امیدواری کرده اند که بزودی اخبار خوبی در این زمینه اعلام خواهد شد.
وی افزود: دادستان کل لیبی ضمن به عهده گرفتن مسئولیت این پرونده مشغول هماهنگی با قاضی لبنانی که به نمایندگی از این کشور مسئولیت این پرونده را دارد است.
وی ادامه داد: البته با توجه به حضور طرفداران قذافی در بخش هایی از لیبی و عدم تسلط کامل دولت انتقالی بر کلیه مناطق، زمینه بررسی های همه جانبه در این مساله محقق نشده که موجب تاخیر در این کار شده است.