نه تنها سندی برای اثبات به شهادت رسیده شدن امام موسی صدر نداریم، بلکه
بنده خود اسنادی دارم که زنده بودن ایشان را اثبات میکند اما اگر آن
سرنخها را اعلام کنم میسوزد.
عضو کمیته پیگیری سرنوشت امام موسی صدر در مجلس هفتم، گفت: پذیرفتن شهادت امام موسی صدر از سوی ما، علیرغم عدم وجود سندی مبنی بر به شهادت رسیدن ایشان، برای سلامتی ایشان خطرناک است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سعید ابوطالب عصر امروز در نشست شرح صدر، که با هدف مروری بر زندگی و بررسی آخرین وضعیت امام موسی صدر در محل سالن اجتماعات فرهنگسرای رسانه تهران برگزار شد، اظهار داشت: وقتی میخواهیم از امام موسی صدر بگوییم نباید فقط به این دست از سخنان که او جایگاه شیعیان لبنان را تغییر داد بسنده کنیم.
وی افزود: امام موسی صدر فردی است که اقدامات او در ۴۰سال گذشته در لبنان، امروز در حال نتیجه دادن است.
این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه تغییر ساختار سیاسی لبنان از جمله کارهایی است که به تبع اقدامات امام موسی صدر صورت گرفت، گفت: اگر تاریخ سیاسی لبنان را جستوجو کنیم، میبینیم که شیعیان در ۵۰سال گذشته تغییر شبکه اجتماعی داده و داعیه دار ایجاد نوعی از دموکراسی واقعی شدند که اینها همه در اثر تلاشهای امام موسی صدر است.
وی خاطرنشان کرد: امام موسی صدر ۴۰سال پیش پیشنهاد داد که لبنان به یک دایره واحد انتخاباتی تبدیل شود و افراد صرف نظر از دین و آئین و تفکرشان کاندیدای انتخاباتهای مختلف باشند و مردم هم آزاد باشند، به هرکدام که خواستند رأی دهند.
ابوطالب گفت: وقتی سالها پیش با شخصیت امام موسی صدر آشنا شدم، این سؤال برایم پیش آمد که آیا ایشان ربوده شدهاند یا نه؟ همچنین این سؤال برایم پیش آمد که چرا به صراحت نمیگوییم امام موسی صدر شهید شده است؟
وی در پاسخ به سؤالاتی که خود طراح آن بود، گفت: هنوز هم نمیشود گفت که امام موسی صدر شهید شده است، چون هیچ سند قابل اثباتی در این زمینه وجود ندارد.
این فعال فرهنگی افزود: علاوه بر اینکه سندی برای اثبات به شهادت رسیده شدن امام موسی صدر نداریم، میتوان به این نکته استناد کرد که قذافی بارها و بارها با افرادی که پیگیر مسئله امام موسی صدر شدند وارد چانه زنی شده و حتی حاضر شده به آنها باج دهد تا از این اقدام خود برای پیگیری سرنوشت امام موسی صدر دست بردارند.
وی گفت: معمر قذافی با وجود اینکه به صورت علنی اعلام میکرد که امام موسی صدر در لیبی نیست، نمایندگانی را برای چانه زنی با نمایندگان دولت آقای خاتمی و دولت اول آقای احمدینژاد در جلسات پنهانی میفرستاد و آنها در آن جلسات میگفتند که از پیگیری سرنوشت امام موسی صدر دست بردارید.
ابوطالب تصریح کرد: پذیرفتن شهادت امام موسی صدر از سوی ما بسیار خطرناک است و شاید باعث ایجاد آسیبی به ایشان شود که تا کنون رخ نداده است.
وی با بیان اینکه مسئولین کشور باید مسئله پیگیری سرنوشت امام موسی صدر را جدی بگیرند، به مسئله اسارت شهید تندگویان اشاره و گفت: شهید تندگویان پس از سالها اسارت در عراق با وجود ادعای عراقیها مبنی بر اینکه او در عراق نیست و در زمانی که مسئولان ایرانی راضی شدند جنازه او را تحویل بگیرند، تحویل ایران شد؛ اما بعد از بررسی جسد مومیایی شده شهید تندگویان فهمیدند که او ۲ الی ۳ ماه پیش به شهادت رسیده است.
نماینده سابق مجلس گفت: ما نباید مسئله شهادت امام موسی صدر را قبول کنیم چرا که قبول این مسئله برای ایشان خطرناک خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: نه تنها سندی برای اثبات به شهادت رسیده شدن امام موسی صدر نداریم، بلکه بنده خود اسنادی دارم که زنده بودن ایشان را اثبات میکند اما اگر آن سرنخها را اعلام کنم میسوزد.
ابوطالب با بیان اینکه دستگاههای مسئول در کشور باید مسئله پیگیری سرنوشت امام موسی صدر را جدی بگیرند، گفت: دستگاههای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران که به نسبت ۳۰سال گذشته بسیار قویتر شدهاند باید از طریق کارهای اطلاعاتی پیگیر سرنوشت امام موسی صدر باشند.