ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب قم، در چارچوب رایزنیها برای برگزاری همایش
بینالمللی «امام موسی صدر؛ معمار بزرگ گفتوگو و تقریب» از مؤسسه فرهنگی
تحقیقاتی امام موسی صدر دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، در ابتدای این جلسه خانم حورا صدر، مدیر مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، گزارشی از فعالیتهای این مؤسسه ارایه کرد و در آن بخشهای مختلف و دستآوردهای آن را به تفصیل توضیح داد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین نواب در سخنانی ضمن باارزشدانستن فعالیتهایی که در این مؤسسه انجام میشود، گفت: فعالیت این مؤسسه در واقع، کاری زینبی است در قبال کار حسینیای که امام موسی صدر انجام داد؛ زیرا امام موسی صدر نه تنها در لبنان بلکه در جهان تشیع کاری حسینوار انجام داد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: لبنان پنجره جهان تشیع است همچنانکه حزبالله لبنان که خود را میراثدار امام موسی صدر میداند هماکنون در جهان شناساننده تفکر شیعی است و فعالیتهای امام موسی صدر در لبنان همچون صبح صادقی بود که به تاریخ تبدیل شد.
وی گفت: به یقین الطاف الهی و لطف خداوند همواره شامل حال امام صدر بود؛ زیرا ایشان در مدت کوتاهی که در لبنان بودند، گامهای مؤثری برداشتند و نسلی را ایجاد کردند که فرهنگی بالنده را آفرید و بدون شک این توفیق در بدون لطف و عنایت ویژه خداوند به وجود نمیآید.
حجتالاسلام والمسلمین نواب افزود: این چند سال فعالیت، در محاسبات دنیایی نمیتواند این برکت را داشته باشد و ایشان قطعاً مؤید الهی بوده است.
وی گفت: تأثیرگذاری امام موسی صدر در جهان تشیع با هیچ یک از بزرگان قابل مقایسه نیست و ایشان شیعه را از کنج حصار رها کرد و به بلندای تاریخ گره زد و وصل کرد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با آرزوی سلامتی برای امام موسی صدر و آزادی هرچه سریعتر ایشان گفت: امیدواریم بهزودی خبر آمدن ایشان را بشنویم و ما در انتظار رؤیت خورشید هستیم.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به برگزاری قریب الوقوع همایش بینالمللی «امام موسی صدر؛ معمار بزرگ گفتوگو و تقریب» در این دانشگاه گفت: دانشگاه ما گامی است در راه تحقق اهداف امام موسی صدر زیرا گفتوگو در باب ادیان از دستاوردهای تفکر این مرد بزرگ است.
وی توضیح داد: من پیش از این نیز گفتهام که دانشگاه ادیان و مذاهب قم در ابعاد نظری مرهون شهید محمدباقر صدر است و در ابعاد عملی و در مباحث تقریب و گفتوگو مرهون امام موسی صدر است.
حجت الاسلام والمسلمین نواب گفت: گویی راهی که امام موسی صدر ۳۵ سال پیش رفته است، نسخهای است که همین دیشب کسی برای امروز ما نوشته است و تا این اندازه زنده و مفید و برای ما کارساز است.
وی با ابراز امیدواری از هرچه گستردهتر شدن فعالیتهای مؤسسه امام موسی صدر گفت: همه هم وغم ما باید یک چیز باشد و آن، تبدیل فکر امام موسی صدر به جریان فکری جهان تشیع است؛ زیرا ما از تبعیت نکردن راه امام موسی صدر، ضررهای بسیاری کردهایم.
در این دیدار، سرکار خانم حورا صدر، مدیر مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، مهندس مهدی فیروزان، خواهرزاده امام موسی صدر و دکتر سید کاظم صدر برادرزاده امام موسی صدر و نیز همکاران مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر حضور داشتند.
گفتنی است همایش بینالمللی «امام موسی صدر؛ معمار بزرگ گفتوگو و تقریب» با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب و مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، سال آینده در قم برگزار خواهد شد.