رئیس کمیته پیگیری آزادی امام موسی صدر از سفر قریب الوقوع اعضای کمیته متبوع خود به لبنان و لیبی خبر داد.
جواد کریمی قدوسی درگفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری پانا در خصوص اقدامات مجلس برای پیگیری وضعیت امام موسی صدر خاطر نشان کرد: بعد از تحولات منطقه و به خصوص لیبی دعوت از خانواده امام موسی صدر در مجلس انجام شد و در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز جمع بندی شد و کمیته پیگیری آزادی امام موسی صدر تشکیل شد.
وی ادامه داد: کمیته جلسات متعددی را با وزارت اطلاعات، وزارت امور خارجه و شخص وزیر و صاحب نظران در این زمینه برگزار کرد و اخبار و مستندات و احتمالاتی که نسبت به وضعیت ایشان وجود داشت بررسی شد.
رئیس کمیته پیگیری آزادی امام موسی صدر در خصوص سفرهای این کمیته گفت: مقدمات سفر کمیته پیگیری آزادی امام موسی صدر ابتدا به کشور لبنان و بعد مصر، تونس و لیبی چیده شد و پیگیری میشود.
وی اظهار داشت: سفر به لیبی با تاخیر اتفاق میافتد چرا که در شرایط بحران هیچ کس نمیتواند پاسخ کمیته را بدهد.
کریمی قدوسی اضافه کرد: ما برای شنیدن اطلاعات، اخبار و سخنان مقاماتی که از دولت قذافی به انقلابیون لیبی پیوستهاند و افرادی که از مصر به تونس مهاجرت کردهاند قصد سفر به این کشورها را داریم که زمان و موقعیتش باید توسط مسئولان سیاست خارجی تشخیص داده شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا امام موسی صدر زنده است؟ افزود: ما به دنبال جستجوی حیات امام موسی صدر هستم چرا که عقل و منطق هم حکم میکند که اخبار مربوط به شهادت ایشان را نپذیریم تا حجت بر ما روشن نشود موضوع شهادت امام موسی صدر را نمیپذیریم و اگر کسی تن به این حرفها بدهد اشتباه کرده است.
رئیس کمیته پیگیری آزادی امام موسی صدر تاکید کرد: بر اساس ادراکات ما ایشان در قید حیات هستند وانشالله ایشان را زنده خواهیم یافت.
وی در خصوص اقدامات عملی کمیته برای پیگیری وضعیت امام موسی صدر و ارتباط با مجالس کشورهای منطقه برای پیگیری اخبار ایشان خاطر نشان کرد: این اقدامات باید از نزدیک پیگیری شود از این رو تا سفری صورت نگیرد و نشستهایی شکل نگیرد عملا نمیتوانیم ارتباطاتمان را برقرار کنیم.
کریمی قدوسی با تاکید بر اینکه در لبنان بیشترین اطلاعات وجود دارد که در اختیار حزب الله است و قابل پیگیری است افزود: شواهدی در تونس و حتی در ایتالیا وجود دارد که قابل گفتوگو و مذاکره است ما منتظر به نتیجه رسیدن تحولات لیبی هستیم چراکه اصل قضایا در لیبی است و بایستی گروهی از نزدیک به نشانهها و اطلاعات رسیدگی کند.
وی با اشاره به پیگیریهای جمهوری اسلامی ایران از وضعیت امام موسی صدر گفت: شخص امام (ره) با یاسر عرفات، حافظ اسد و قذافی مکاتباتی در این زمینه داشتند چرا که ایشان پیگیر وضعیت امام موسی صدر بودند.
رئیس کمیته پیگیری آزادی امام موسی صدر اضافه کرد: به نظر من در جمهوری اسلامی باید توجه بیشتری بیش از آن چیزی که تا کنون بوده خصوصا در این مقطع باید به شخصیت امام موسی صدر شود زیرا برای فرهنگ بیداری اسلامی در منطقه شخصیت ایشان جایگاه ویژهای دارد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مجلس ایران با سایر مجالس کشورهای منطقه ارتباطی با هدف پیگیری وضعیت امام موسی صدر برقرار کرده است؟ گفت: تماسی نداشتهایم اما کار را به عهده کمیته گذاشتهاند و برای برقراری این تعاملات مشکلی وجود ندارد.
کریمی قدوسی در خصوص پیگیری اطلاعات کشورهای منطقه از سوی سفرای ایران اضافه کرد: در مجموع دستگاههایی که از نظر فنی و تخصصی پیگیر وضعیت امام موسی صدر بودند در شرایط کنونی تلاشهایشان دو چندان شده و پیگیری بیشتری نسبت به این موضوع دارند.
وی در خصوص سفر کمیته پیگیری وضعیت امام موسی صدر تاکید کرد: کمیته سفر خود را از لبنان و تونس آغاز میکند اما زمان آن مشخص نیست چرا که مقدمات آن باید توسط دستگاه دیپلماسی کشور مهیا شود اما کمیته آمادگی کامل برای این سفر را دارد.