امام موسي صدر تلاش مي کرد در بين شيعيان و اهل سنت، و مسيحيان پيوند برقرار سازد و در کنار هم در جهان بهتر زندگي کنند.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در مراسم افتتاحیه همایش بین المللی امام موسی صدر انسان عقل و اخلاق گفت: امام موسی صدر تلاش میکرد در بین شیعیان و اهل سنت، و مسیحیان پیوند برقرار سازد و در کنار هم در جهان بهتر زندگی کنند.
به گزارش موج به نقل از ستاد خبری همایش بین المللی امام موسی صدر انسان علق و اخلاق، دکتر علیرضا عاشوری رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، در این همایش بیان این مطلب گفت: امام موسی صدر در لبنان عهده دار مسئولیتی شد که کمتر کسی میتوانست آن را بپذیرد او تلاش میکرد که حتی یک محروم باقی نماند که این تلاش برای برادران سنی نیز به کار میگرفت.
وی ادامه داد: ایمان به خدا، مکتب اهل بیت و پیامبر اعظم (ص) و ایمان به انسان از جمله ویژگیهای بارز امام موسی صدر است او قدر دانش را نیک میدانست و جهل را اساسیترین محرومیت محرومان میدانست.
عاشوری به تلاش امام موسی صدر و اهمیت ارتقای سطح آگاهی و دانش در بین محرومان اشاره کرد و افزود: امام موسی صدر در مواجهه با جوانان الگوی طلایی دارد که میتواند الگوی امروز ما باشد.
او میگفت در مقابل جوانان یک چشم را میبندم و چشم دیگر را میگشایم. وی خاطر نشان کرد: یکی از برجستگیهای امام موسی صدر این بود که از نزدیک با شرایط جهانی آشنا بود و همواره تلاش میکرد که در بین شیعیان و اهل سنت و مسیحیان پیوند برقرار سازد تا در کنار هم در جهانی بهتر زندگی کنند.
رئیس دانشگاه فردوسی اظهار داشت: به خاطر تجاوزات رژیم جعلی اسرائیل و جنگهای داخلی که در لبنان رخ داد، امام موسی صدر نتوانست اندیشه و تفکر خود را منتشر کند.
وی افزود: هدف این همایش شناخت عملکرد و منظومه فکری و استخراج خط مشی امام موسی صدر است تا بتوانیم با شناخت آنها گرفتاریهای امروز خود را حل کنیم.
گفتنی است همایش بینالمللی «امام موسی صدر؛ انسان عقل و اخلاق» به همت دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، امروز شنبه، هشتم اسفند ۱۳۸۸ در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور اندیشمندان و شخصیتهای برجسته داخلی و خارجی در حال برگزاری است.