برخي از عناوين مطالب اين وبلاگ چنين است: «تو را فراموش نميكنيم حتي اگر فراموشت كنند»، «امام موسي صدر كه بود؟» و «يوسف گمگشته باز آيد به كنعان».
جایگاه امام موسی صدر در اینترنت و جهان مجازی را میتوان در چند زمینه و در ساحتهای مختلفی بررسی کرد؛ از خبرگزاریها و سایتهای تحلیلی خبری گرفته تا وبلاگستان و سایتها و سرویسهای اجتماعی که به دو موضوع پیگیری و تلاش برای آزادی امام موسی صدر و ترویج اندیشه و افکار ایشان پرداختهاند و میپردازند.
در هر شماره از سلسله مطالب «امام موسی صدر در جهان مجازی» بر آنیم تا به معرفی بخشی از فعالیتهایی که در دنیای اینترنت درباره امام موسی صدر میشود، بپردازیم.
در این شماره، شماری دیگر از وبلاگهایی را که در این باره فعالیت میکنند، معرفی میکنیم. وبلاگ «امام موسی صدر کجاست؟» با عنوان جدید «امام موسی صدر کجایی، فراموشت نمیکنم، مولای من» از جمله این وبلاگهاست.
این وبلاگ که با آدرس emammosasadr.blogfars.com ثبت شده است، از اسفندماه سال ۱۳۸۷ آغاز به کار کرده است و در این مدت ۱۳ عنوان نوشته و ۲۹ عکس را ارسال کرده است.
برخی از عناوین مطالب این وبلاگ چنین است: «تو را فراموش نمیکنیم حتی اگر فراموشت کنند»، «امام موسی صدر که بود؟» و «یوسف گمگشته باز آید به کنعان». از دیگر وبلاگهایی که اشاره به آنان لازم است، وبلاگ «جایزه صدر» به آدرس sadrpresent.blogspot.com و نیز وبلاگ «چون او» به آدرس ims.blogfa.com است که با موضوع پرداختن به امام موسی صدر تأسیس شدهاند، اما پس از مدتی فعالیت آنها رو به کاهش رفته است.
از دیگر این وبلاگها میتوان به «کمین جولای ۸۲» (کمیتهٔ دانشجویی پیگیری سرنوشت امام موسی صدر و چهار دیپلمات) به آدرس kaminjul82.blogfa.com و «مسیح لبنان» به آدرس masihelobnan.parsiblog.com و همچنین وبلاگ «شمرشناسی» به آدرس shermrology.persianblog.ir اشاره کرد.
«جایزه صدر (در پاسداشت حقوق بشر و کرامت انسان)» از آگوست ۲۰۰۸ آغاز به کرده است و «انجمن فرهنگی صدر» در توضیحات این وبلاگ آورده است: «پس از گذشت سی سال از ناپدید شدن امام موسی صدر در لیبی و همزمان با هشتادمین سال تولد وی، این جایزه توسط این انجمن هرساله به برگزیدهای از فعالان حقوق بشر و کرامت انسان اهدا میشود.»
در توضیحات وبلاگ «چون او» که از آذر تا اسفندماه ۸۷ فعالیت کرده است، آمده است: «این وبلاگ به خاطر برگزاری بزرگداشت امام موسی صدر در دانشگاه شاهد ایجاد شده است. اندکی او را بشناسیم.»
وبلاگ «کمین جولای ۸۲» نیز که از بیستم شهریور ۸۷ به روز نشده است، میخوانیم: «آقای سید محسن موسوی، کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت و همراهانش: آقای احمد متوسلیان، آقای کاظم اخوان (خبرنگار)، آقای تقی رستگار مقدم، بعد ظهر روز ۴ ژوئیه۱۹۸۲ (۱۴/۴/۱۳۶۱) در حالیکه با یک اتومبیل مرسدس با پلاک دیپلماتیک در جاده ساحلی طرابلس بیروت به سوی پایتخت در حرکت بودند... متوقف وربوده شدند و طبق اطلاعات موثق در حوالی سال ۱۹۸۸ میلادی از طریق دریا به فلسطین اشغالی منتقل شدند و هم اکنون در زندانهای اسرائیل به سر میبرند، ما از کلیه اشخاص و مقامات وسازمانهای جهانی که در این مورد اطلاعی دارند یا میتوانند برای آزادی عزیزان ما تلاش کنند خواستاریم کمک خود را از ما دریغ نکنند.
شاید این انتظار طولانی به پایان رسد.» تاریخ آخرین یادداشت «مسیح لبنان» نیز به ۲۲ مهر ۱۳۸۷ باز میگردد که «گوشهای از تاریخ» نام دارد و در آن به بررسی بخشی از سیره اخلاقی امام موسی صدر پرداخته شده است.