در طول این سی سال به طور مستمر اخبار و شواهد و قراینی وجود داشته است که نشان میدهد امام موسی صدر همچنان در زندانهای لیبی به سر میبرند.
عضو کمیته پژوهشی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر در پاسخ به خبرنگاران، با بیان اینکه متأسفانه روابط ایران و لیبی هیچگاه تا این حد نزدیک و صمیمی نبوده است، گفت: سؤال امروز مؤسسه امام موسی صدر این است که آقای متکی، وزیر امور خارجه در سفرش به لیبی، تا چه اندازه به مسئله ربودن امام موسی صدر میپردازد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، مهدی فرخیان، عضو کمیته پژوهشی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، صبح امروز در بخش پرسش و پاسخ نشست خبری همایش بینالمللی «امام موسی صدر؛ انسان عقل و اخلاق» در پاسخ به سؤالی در رابطه با اطمینان به زنده بودن امام موسی صدر گفت: در طول این سی سال به طور مستمر اخبار و شواهد و قراینی وجود داشته است که نشان میدهد امام موسی صدر همچنان در زندانهای لیبی به سر میبرند.
وی افزود: این اخبار به حدی بوده است که خانواده امام موسی صدر، قاطعانه اعتقاد دارد که امام موسی صدر زنده است و همه تلاش خانواده بر این اساس استوار است.
فرخیان در پاسخ به سؤالی دیگر در رابطه با روابط ایران و لیبی گفت: در طول این سالیان مسئله امام موسی صدر بر روابط ایران و لیبی سایه انداخته است و سؤال امروز مؤسسه و خانواده این است که متکی، وزیر امور خارجه ایران، در سفر خود به لیبی چه قدر به این مسئله میپردازد. وی افزود: متأسفانه روابط ایران و لیبی هیچگاه تا این اندازه نزدیک و صمیمی نبوده است.
عضو کمیته پژوهشی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر بیان داشت: حضرت امام خمینی (ره) با اینکه قذافی دوستان پرنفوذی در ایران داشت، هیچگاه اجازه نداد که قذافی به ایران بیاید. وی افزود: خانواده امام موسی صدر همواره در حال رایزنی با دولت و مجلس و فشار آوردن برای بازگرداندن امام موسی صدر بوده است.
لازم به ذکر است نشست خبری همایش بینالمللی «امام موسی صدر؛ انسان عقل و اخلاق» ساعت 3۰: 1۰ صبح امروز، دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸ در تالار شهید رجایی دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد، با حضور خبرنگاران رسانههای مختلف، برگزار شد.
گفتنی است همایش بین المللی «امام موسی صدر؛ انسان عقل و اخلاق»، هشتم اسفند ۱۳۸۸ در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد و پژوهشگران تا دهم بهمن ۱۳۸۸ فرصت دارند مقالات خود را در محیط word و به آدرس اینترنتی hamayesh@imamsadr.ir یا به دبیرخانه همایش به آدرس: مشهد، دانشگاه فردوسی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، ارسال کنند.