این تارنما را که از بیست و نهم مهر ۱۳۸۷ با ارسال یکبارهٔ چند خبر و یادداشت و خاطره دربارهٔ امام موسی صدر آغاز به کار کرده است، میتوان در دستهٔ «وبلاگ»ها قرار داد؛ وبلاگی که بخشها و ظاهر متنوع و تازهاش به آن جذابیتی خاص داده است.
جایگاه امام موسی صدر در اینترنت و جهان مجازی را میتوان در چند زمینه و در ساحتهای مختلفی بررسی کرد؛ از خبرگزاریها و سایتهای تحلیلی خبری گرفته تا وبلاگستان و سایتها و سرویسهای اجتماعی که به دو موضوع پیگیری و تلاش برای آزادی امام موسی صدر و ترویج اندیشه و افکار ایشان پرداختهاند و میپردازند.
در هر شماره از سلسله مطالب «امام موسی صدر در جهان مجازی» بر آنیم تا به معرفی بخشی از فعالیتهایی که در دنیای اینترنت درباره امام موسی صدر میشود، بپردازیم و در این شماره، «صبر و پیگیری پرونده آزادی امام موسی صدر» را از نظر خواهیم گذراند.
در آدرس www.patience.ir به مجموعهای از اخبار و اطلاعات و لینکهای اینترنتی، دربارهٔ امام موسی صدر و مسئله پیگیری سرنوشت و آزادی ایشان برمیخوریم.
این تارنما را که از بیست و نهم مهر ۱۳۸۷ با ارسال یکبارهٔ چند خبر و یادداشت و خاطره دربارهٔ امام موسی صدر آغاز به کار کرده است، میتوان در دستهٔ «وبلاگ»ها قرار داد؛ وبلاگی که بخشها و ظاهر متنوع و تازهاش به آن جذابیتی خاص داده است.
«صبر» بنا بر گزارش گوگل، به طور متوسط هر دو هفته یک بار به روز میشود و میتوان گفت که تلاش میکند اخبار و رویدادهای مهم دربارهٔ امام موسی صدر را به نوعی پوشش دهد و ارزش این کار را نقلی بودن اکثر مطالب این تارنما، فرو نمیکاهد.
از جمله بخشهای جانبی «صبر» میتوان به بخش «آمار بازدید سایت» اشاره کرد که رقمی بسیار مناسب و نسبت به حجم مطالب، بسیار بالایی را نشان میدهد: تا تاریخ ۲۶/۱۰/۸۸، یعنی حدود ۱۵ ماه پس از افتتاح سایت و انتشار حدود ۸۰ عنوان مطلب، یک میلیون و ۱۲۵ هزار و نهصد بازدید را اعلام میکند. و موتور الکسا، (alexa.com) دامنه patience.ir را با امتیاز ۱۹۷/۹۶۲/۹ ثبت کرده است.
جعبهٔ دیگری در حاشیه، نویسندگان سایت را «patience.ir» و «sadr» معرفی میکند و در بخش «لینک دوستان» هم میتوان مجموعهای از لینکهای سایتها و وبلاگهایی که در موضوع امام موسی صدر فعالیت میکنند، مشاهده کرد.
«در سفر متکی به لیبی پرونده امام موس صدر پیگیری خواهد شد؟»، «گفتاری از موسی صدر درباره امام حسین (ع)»، «دیدهبان حقوق بشر بدون یاد کردن از امام موسی صدر از لیبی شدیداً انتقاد کرد»، «غدیر از دیدگاه امام موسی صدر» و «مخالف سید حسن به دنبال امام موسی صدر» از آخرین عناوین ارسالی این وبلاگ است.
از ویژگیهای این تارنما، قرار دادن امکانی برای مخاطب است که بتواند مطالب را در شبکههای اجتماعی اینترنتی به اشتراک بگذارد و در انتهای هر مطلب لینکهایی مربوط به سایتهایی مانند توییتر، دیگ، فیس بوک، بالاترین و... وجود دارد.
آنچه مسلم است این است که «صبر و پیگیری پرونده آزادی امام موسی صدر» میتواند با رفع برخی کاستیها و نواقص تبدیل به پایگاهی بزرگ و مناسب برای دوستداران امام موسی صدر و علاقهمندان به تحقیق و کسب اطلاع دربارهٔ ایشان باشد.