در حال حاضر كه مسوولين وزارت خارجه تصميم به ارتقاء مناسبات خود با ليبي دارند بايد براساس بازی برد –برد اقدام به افزايش روابط با اين كشور كنند.
یک استاد دانشگاه با بیان اینکه ارتباط با هر کشوری باید صرفا براساس تامین منافع ملی کشور باشد گفت: با لیبی به صورت مبالغه آمیز برخورد نکنیم.
علی خرم در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با بیان این مطلب که ایران و لیبی دارای منحنی پیچیدهای در روابط ۲جانبه خود بودهاند اظهار داشت: در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، انقلابیون ایران دارای نگاه غیرواقعی به لیبی بودند؛ طرابلس کمکهایی به ایران کرده بود بر همین اساس دیدگاهی در برخی انقلابیون ایجاد شد که لیبی کشور دوست و قابل اعتمادی است.
وی افزود: البته نباید منکر جایگاه لیبی به عنوان یک کشور اسلامی و نفتخیز شویم اما در هر صورت ارتباط با هر کشوری تنها باید متکی به تامین منافع ملی ما باشد.
این استاد دانشگاه با بیان این مطلب که پیگیری وضعیت امام موسی صدر یکی از مباحثی است که مسوولین کشور از زمان حضرت امام نسبت به آن حساس بودند گفت: باید دید مسوولین کشورمان با استناد به چه مباحثی نسبت به این موضوع بیتفاوت هستند.
وی تصریح کرد: البته شاید در شرایط فعلی مسوولین سیاست خارجی کشور صلاح نمیبینند که اقدام به طرح موضوع امام موسی صدر کنند؛ تامین منافع ملی یکی از مباحثی است که میتواند عامل پیشگیرانه مسوولین دستگاه دیپلماسی کشور در عدم طرح این موضوع باشد.
خرم تاکید کرد: در حال حاضر که مسوولین وزارت خارجه تصمیم به ارتقاء مناسبات خود با لیبی دارند باید براساس بازی برد –برد اقدام به افزایش روابط با این کشور کنند.
وی خاطرنشان کرد: با فرمولبندی مناسب باید مطالباتمان را مطرح کنیم و واهمهای از طرح دیدگاههای خود نداشته باشیم.