از جمله وبلاگهایی که با موضوع امام موسی صدر راهاندازی شده و به روز میشود، میتوان به وبلاگ «شارح: شرح فراق امام موسی صدر» اشاره کرد.
جایگاه امام موسی صدر در اینترنت و جهان مجازی را میتوان در چند زمینه و در ساحتهای مختلفی بررسی کرد؛ از خبرگزاریها و سایتهای تحلیلی خبری گرفته تا وبلاگستان و سایتها و سرویسهای اجتماعی که به دو موضوع پیگیری و تلاش برای آزادی امام موسی صدر و ترویج اندیشه و افکار ایشان پرداختهاند و میپردازند.
مسلماً از مهمترین و رایجترین و پرکاربردترین ابزارهای نشر اینترنتی، وبلاگ است و بررسی جایگاه موضوع «امام موسی صدر» در وبلاگستان فارسی، هدف بخش نخست از سلسله گزارشهای «امام موسی صدر در جهان مجازی» است.
گذشته از وبلاگهایی که از اساس با موضوع امام موسی صدر ایجاد شدهاند، در جهان مجاز، وبلاگهای بسیاری وجود دارد که یا بخش عمده و محتوای غالب مطالب وبلاگ درباره امام موسی صدر و مسائل مرتبط با ایشان است یا به هر حال، مطالب مرتبط با امام موسی صدر را بسیار میتوان در آن خواند و به عبارتی، بلاگر یا نویسنده آن وبلاگ را علاقه و ارادتی است با امام.
از جمله وبلاگهایی که با موضوع امام موسی صدر راهاندازی شده و به روز میشود، میتوان به وبلاگ «شارح: شرح فراق امام موسی صدر» اشاره کرد.
این وبلاگ که از سال ۱۳۸۶ تأسیس شده، وبلاگی متنوع و پرمخاطب است که در سرویسدهنده فارسی «پارسی بلاگ» و به آدرس shareh.parsiblog.com در دسترس علاقهمندان است.
در حاشیه وبلاگ «شارح»، میتوان عناوینی همچون «مطالب مرتبط»، «صندوقچه»، «موضوعات وبلاگ»، «لوگوی وبلاگ»، «با دوست داران امام دلها» و «لوگوی دوستداران امام موسی صدر» را مشاهده کرد.
نخستین پست «شارح»، با عنوان «به مناسبت اولین سالگرد جنگ سی و سه روزه» در تاریخ ۲۲ تیر ۱۳۸۶ نوشته شده و تا امروز این وبلاگ به طور متوسط هر ده روز، یک پست منتشر کرده است.
در توضیحات این وبلاگ میخوانیم: «۳۱سال گذشت از نبودنت. و ما هنوز در ۳۱ سال پیش ماندهایم. و حداقل تلاش را برای آزادیت دریغ میکنیم.
و ما کجا و آزادی امام موسی صدر! که برای آزادی امام موسی صدر، امام موسی صدری باید. اینجا هیچ کس صدای ما را نمیشنود! خودت برای آزادیت کاری کن!» از جمله عناوین تازه ارسالشدهٔ این وبلاگ میتوان به «یاران صدر آمدند»، » پیام غدیر در کلام امام موسی صدر برای امروز»، » فرانسه: به جای ایران پرونده امام موسی صدر را پیگیری میکنیم»، «فریاد در خاموشی، کتاب ارزشمند دیگری از دکتر کمالیان»، «یک پرده صبر»، «برای آزادی امام موسی صدر، فشارها باید به بالاترین حد برسد» و «قصهها و برق چشمها» اشاره کرد.