امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه عملکرد مجلس خبرگان به گوش دنیا
نرسیده است و دشمنان برای آلوده کردن فضا علیه آن تبلیغات فراوانی میکنند،
گفت: باید دانست که مجلس خبرگان یک اصل عالی و مترقی است که انقلاب آن را
به ما تحفه داد.
آیت الله محمد امامی کاشانی، عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اجلاس اخیر خبرگان گفت: خبرگان نقش تعیین ولی فقیه را دارند، همان طور که بعد از امام (ره) نظام به همان استحکام کارش را ادامه داد و وقفهای نداشتیم، امیدوارم خدا سایه رهبری را بر سر ما مستدام بدارد. وی در خطبههای این هفته نماز جمعه تهران افزود: خبرگان پیامی به دنیا و به داخل دارد؛ پیام به داخل این است که اگر زمانی نیاز شد مجلس خبرگان آماده است. مجلس خبرگان به اصول و ارزشهای انقلاب توجه دارد و از آنها حفاظت میکند تا از محتوا خارج نشود.
وی تاکید کرد: اگر به تمام دنیا سر بزنید نظرهای مختلفی در تعیین حاکم وجود دارد. بررسیهای حقوقی در غرب میگفت دروغ گفتن در مسند حکومت برای اداره کشور و راضی کردن مردم مانعی ندارد، اما در قانون ما آمده ولی امر ما باید مجتهد باشد، یعنی به وحی آگاه باشد و از حلال و حرام خدا مطلع باشد، از حلال و حرام تجاوز نکند، همانطور که در انتخاب کسی که به عنوان ولی امر پس از امام (ره) انتخاب شد اصول اجتهاد، فقاهت، عدالت، تقوا، تدبیر لحاظ شد یعنی گروهی مجتهد، صاحب تشخیص و منتخب ملت ایران جمع میشوند، بهترین را انتخاب میکنند و بعد هم در این زمینه مراقبت میکنند و این معنای کارکرد مجلس خبرگان است.
وی با اشاره به تبلیغات منفی دشمنان در برابر تجلی ارزشهای انقلاب خاطرنشان کرد: متاسفانه افرادی در داخل نیز مانند بوقهای تبلیغاتی افرادی در دنیای استکبار عمل کردند. هویت خبرگان از نظر تقوا و انتخاب بهترین است. کجای دنیا چنین نهاد مترقی وجود دارد؟ خطیب نماز جمعه تهران اضافه کرد: البته عملکرد این نهاد به گوش دنیا نرسیده است و دشمنان آن قدر تبلیغ میکنند تا فضا را آلوده کنند، اما باید دانست که مجلس خبرگان یک اصل عالی و مترقی است که انقلاب آن را به ما تحفه داد.
آیت الله امامی کاشانی با اشاره به دلیل نام گذاری هفته دولت و گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی، باهنر، قدوسی و دستجردی خاطرنشان کرد: در سال ۶۰ با وجود آن همه انحرافات و تبلیغات و جنگ تحمیلی، فشار زیادی بر دوش دولت بود، اما دولتمردان راست قامت و استوار در خدمت خلق خدا بودند. وی در همین زمینه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار هیات دولت و تعریف ارائه شده از انتقاد و تخریب خاطرنشان کرد: طبعا در این کشور ۷۰ میلیونی جلسات و صحبتهایی در این باره هست، اما نکته مورد تاکید ایشان این بود که سخنها و نوشتهها در چارچوب نقد، یعنی نصیحت و خیرخواهی قابل قبول است.
مثلا گفته شود فلان کار این ایراد را دارد یا راهکاری داده شود که نقد باشد و نه تخریب. امامی کاشانی با تاکید بر آرام نگه داشتن فضای کنونی کشور، اضافه کرد، شرایط جهان حساس است از سویی باید کشور نیز آرام باشد، اوضاع نباید متزلزل باشد تا دولت هم کارش را انجام دهد، البته در برخی امور مانند یارانهها مجلس هم باید بررسی کند تا بالاخره نتیجه مشخص شود. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ادامه روند مذاکرات نمایندگان جمهوری اسلامی ایران با ۱+۵ مشغول در فضایی آرام خطاب به دنیای غرب گفت: فضا را مضطرب نکنید. این همه تهدید کردید و فشار آوردید، اما ملت ایران به جای خود ایستاد، کار علمی ما این است که انرژی هستهای صلح آمیز داشته باشیم تا در خدمت خلق باشد.
مطمئن باشید ملت ایران از تهدیدات نمیترسد. این عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین با اشاره به آخرین جمعه ماه شعبان توفیق دست اندرکاران کشور، دولت و ملت را از خداوند مسالت کرد. امام جمعه موقت تهران هم چنین با اشاره به نهم شهریور و ناپدید شدن امام موسی صدر در لیبی ابراز امیدواری کرد که ایشان در حیات باشد و خدا این متفکر بزرگوار با ارزش را برای مردم ایران حفظ کند. امامی کاشانی در بخش اول از سخنان خود نیز با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان تصریح کرد: در روایات آمده که در این ماه نفسها تسبیح است. این خیلی با اهمیت است، زیرا نفس کشیدن یک حرکت مادی و حیوانی برای بقای زندگی حیوانی است.
شکر این نعمت انسان را به خدا توجه میدهد. وی خاطرنشان کرد: تسبیح یعنی اینکه خدا از نقص منزه است. اگر نفس این معنا را بدهد نوعی انقلاب ماهوی است. میگویند انقلاب ماهوی محال است، انقلاب در عوارض است. در تسبیح نفس عوض نمیشود و دم و بازدم دگرگون نمیشود. بلکه هویت معنوی آن تغییر میکند و این به معنای تغییر ماهیت نیست بلکه تغییر ذات است. امام جمعه موقت تهران گفت: رسول اعظم (ص) خواب روزه دار را هم عبادت میداند. معنای ماه خدا همین است که همه چیز وجهه الهی پیدا میکند. پیامبر (ص) نصیحت میکند که در این ماه نیتها را پاکیزه کنید و از خدا توفیق روزه و تلاوت قرآن کریم را بخواهید. گوش و چشم خود را از گناه باز دارید. زبانها را از گناه حفظ کنید و تا دعایتان مستجاب شود به اخلاق بپردازید.
امامی کاشانی، خاطرنشان کرد: در این ماه باید چشمها، زبانها و گوشها را از گناه حفظ کرد. در این ماه باید به اخلاق پرداخت و حدیث است کسی که در این ماه خلق خود را درست کند، بر صراط درست خواهد رفت. وی یادآور شد: درهای بهشت در این ماه باز است، از خدا بخواهید بسته نشود، حقیقت این ماه این است که درهای جهنم بسته است پس خود را چنان تمرین دهید که بعد از این ماه درهای بهشت بر روی شما بسته نشود و درهای جهنم نیز باز نشود.
امام جمعه موقت تهران افزود: رسول اکرم (ص) به حضرت علی (ع) از ماه مبارک رمضان میگوید که باید بهترین بهره را از آن ببریم و میگوید باید هم از گناه روشن و هم از گناه محتمل اجتناب کرد و این مرحله والای تقوا و پرهیزگاری است.