علامه فضل الله روز پنجشنبه در دیدار یک هیات از جنبش شیعی امل در سالروز ناپدید شدن امام موسی صدر رهبر شیعیان لبنان با وی افزود: (امام) سید موسی صدر الگوی شخصیت علمی و اسلامی فعالی بود که با روحیه با همه برخورد میکرد.
علامه سید محمد حسین فضل الله از مراجع شیعه لبنان گفت: ناپدید شدن اما موسی صدر خسارتی برای جهان اسلام و عرب بود.
به گزارش ایرنا از بیروت، علامه فضل الله روز پنجشنبه در دیدار یک هیات از جنبش شیعی امل در سالروز ناپدید شدن امام موسی صدر رهبر شیعیان لبنان با وی افزود: (امام) سید موسی صدر الگوی شخصیت علمی و اسلامی فعالی بود که با روحیه با همه برخورد میکرد.
وی افزود: (امام) سید موسی صدر به قضایای امت اسلام و عرب اهتمام خاصی داشت و با اخلاص، دوراندیشی و روحیه در راه تحقق اهداف امت تلاش میکرد. فضل الله تاکید کرد: رفتار (امام) موسی صدر خطری برای کج اندیشان و افراد بسته بود که خواهان عقب ماندگی امت اسلامی هستند تا با جهل و نادانی، مطیع اشغالگران و تجاوزگران باشند.
وی افزود: (امام) صدر شخصیت علمی و فرهنگی و حامی مستضعفان و محرومان و جنبش مقاومت مردم فلسطین بود که این ویژگیها موجب شد تا موقعیت و نفوذ وی از جهان تشیع فراتر رفته و ناپدید شدنش موجب خلاء بزرگی در صحنه بین الملل شود در حالیکه به شدت به وجودش نیاز بود.
فضل الله از همه شخصیتهای دینی شیعه و سنی خواست تا با عمل به واجب شرعی خود به روشن شدن سرنوشت این شخصیت بزرگ اسلامی کمک کنند. امام موسی صدر به همراه شیخ محمد یعقوب و عباس بدرالدین رونامه نگار لبنانی در ۲۵اگوست سال ۹) ۱۹۷۸شهریور (۱۳۵۷برای دیدار و گفتوگو با معمر قذافی رهبر لیبی به آن کشور سفر کرد ولی از آن زمان تاکنون از سرنوشت آنها خبری در دست نیست.
مخالفان نظام لیبی میگویند که امام موسی صدر هنوز زنده است و در مکان خاصی توسط تشکیلات امنیتی لیبی نگه داری میشود و وی اکنون به شدت پیر شده و دهها کتاب تالیف کرده است. دولت لیبی این موضوع را رد میکند ولی در عین این حال پاسخ قانعکنندهای نیز در این زمینه نمیدهد.