لوح فشرده «گفتارهایی از امام موسی صدر» شامل گفتارهایی از این اندیشمند شیعی درباره موضوعات مختلف به زبان فارسی توسط مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر این لوح فشرده شامل چهار بخش «زندگینامه»، «سخنرانیها»، «نگارخانه» و «درباره مؤسسه» است.
در بخش «سخنرانی»ها میتوان هشت عنوان سخنرانی و مصاحبه امام موسی صدر را با صدای ایشان شنید.
عناوین این گفتارها عبارتاند از: «حضرت علی (ع)»، جنگهای داخلی لبنان ۱ و ۲»، مصاحبه با رادیو تلویزیون ملی ایران»، «مصاحبه مطبوعاتی امام موسی صدر»، «دکتر شریعتی»، «تبلیغ» و «جوانان».
همچنین در بخش زندگینامه نیز، خلاصهای از زندگی امام موسی صدر از ولادت در قم تا ربوده شدن در لیبی به قلم دکتر محسن کمالیان قابل مشاهده است.
در بخش «نگارخانه» این لوح فشرده نیز میتوان دهها عکس از امام موسی صدر را در موضوعات شش گانه زیر مشاهده کرد: «عکسهای فردی»، «در میان مردم»، «گفتوگوی ادیان»، «مقاومت اسلامی»، «نشستها» و «دیدار با سران».
این نرمافزار در سال ۱۳۸۸ برای نخستین بار تولید و منتشر شد و در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در غرفه انتشارات مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، عرضه شد.
علاقهمندان برای تهیه این لوح فشرده میتوانند با انتشارات مؤسسه فرهنگی تحقیاتی امام موسی صدر به آدرس تهران، میدان هفتم تیر، بالاتر از مسجد الجواد، کوچه شریعتی، شماره ۱۰، واحد ۲ و تلفنهای ۴ ـ ۸۸۳۴۱۲۹۳ تماس بگیرند.
مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر به طور رسمی در سال ۱۳۸۲ تأسیس شد و تمام فعالیتهای آن برای تحقق دو هدف اصلی «پیگیری قضیه ربودن امام موسی صدر و نجات ایشان» و نیز «معرفی منظومه فکری و مجموعه اقدامات عملی امام» طراحی و اجرا شده است.
همچنین این مؤسسه در سال ۱۳۸۷ موفق به دریافت پروانه نشر شده و فعالیت انتشارات خود را آغاز کرده است.
برای اطلاعات بیشتر از فعالیتها این مؤسسه میتوان به پایگاه اینترنتی این مؤسسه به آدرس www.imamsadr.ir مراجعه کرد.
گفتنی است امام موسی صدر در تاریخ نهم شهریور ۱۳۵۷، در ادامه سفرهای دورهای خود برای پایان دادن به جنگهای داخلی لبنان با دعوت رسمی لیبی به آن کشور سفر کرد و در لیبی ربوده شد.
تحقیقات متعدد از سوی مقامات امنیتی لبنان و ایتالیا و همچنین احکام دستگاههای قضایی ایتالیا و لبنان نشان میدهد که امام موسی صدر به هیچ وجه از لیبی خارج نشده و قراین و شواهد بسیاری نشان از آن دارد که امام موسی صدر در زندانهای معمر قذافی به سر میبرد.