سیستم پیگیری قضایی که لبنان انجام داد، کار ارزشمندی است که باید قاعدتا دنبال شود و به نتیجه برسد.
مهدی چمران با اشاره به تصویب منشوری در مجلس لبنان و در دستور کار قرار گرفتن پیگیری پرونده ربودن امام موسی صدر در دولت لبنان بیان کرد: سیستم پیگیری قضایی که لبنان انجام داد، کار ارزشمندی است که باید قاعدتا دنبال شود و به نتیجه برسد.
رییس شورای شهر تهران که برادرش -مصطفی چمران- در سالهای مبارزه در لبنان در کنار امام موسی صدر و از یاران نزدیک وی بود، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: آنچه در ایران دنبال شده است را پیگیری مستمر و نتیجهبخش نمیبینیم که به جایی رسیده باشد؛ در ایران سالهای اول و سالهای جنگ به دلیل مشکلاتی که وجود داشت، فرصت پرداختن به این مسایل کمتر بود؛ پس از آن هم از این مساله دور ماندند؛ در حالی که وظیفه همه ماست، چه ایرانی و چه لبنانی که این موضوع را با جدیت پیگیری کنیم.
وی افزود: دولت آقای خاتمی معاون خود را مسوول این پیگیری کرد و در دولت جناب آقای احمدینژاد هم پیشنهاد شد که گروه کاری در این زمینه تشکیل دهند و این کارگروه شکل گرفت و تا به حال جلسات مختلفی داشته است و معاون پارلمانی و حقوقی رییسجمهور موضوع را دنبال میکرد که بعد از رفتن ایشان (موسوی) به سوریه موضوع تقریبا مسکوت مانده است.
چمران تاکید کرد: این مساله باید با جدیت پیگیری شود و بدون هیچگونه رو در بایستی صورت گیرد. وی گفت: اگر شخصیت امام موسی صدر را در نظر نگیریم، رهبری او را در نظر نگیریم و علم و فقاهت و عالم اسلامی بودن او را در نظر نگیریم هم ایشان یک انسان عادی و معمولی بوده است و برای هر انسانی اگر چنین حادثهای رخ دهد، باید خودمان را مسوول بدانیم که موضوع را پیگیری کنیم و رها نکنیم؛ حال چه رسد به امام موسی صدر با آن سابقه مبارزاتی، آن بینش، دانش، سجایا و خصوصیات نیک.
چمران با تاکید بر اینکه باید این مساله را از وجه انسانی و ملی دنبال کنیم تصریح کرد: همه وظیفه داریم موضوع را دنبال کنیم و دولت نیز باید پیشاپیش در این زمینه حرکت کند.
وی با بیان اینکه باید رو دربایستی را کنار گذاشت افزود: مجلس قبلی کمیته خوبی تشکیل داد و این مجلس هم اگر همان را دنبال کند، به نتایج ثمربخشی خواهیم رسید. ممکن است ما از جهاتی آسیبهایی هم ببینیم اما به هر حال موضوع آنقدر مهم است که این آسیبها را باید در قبال و کنار او بپذیریم و قطعا نتیجه آن فراتر از این آسیبها خواهد بود.