شماره ۱۸۶ ماهنامه پگاه حوزه ویژه امام موسی صدر با مقالاتی در این باره منتشر شد.
این شماره پگاه حوزه شامل مطالب زیر است:
«دیدگاههای فلسفه دینی امام موسی صدر» عنوان مقالهای به قلم دکتر هادی فضلالله است که مجید مرادی به ترجمه آن پرداخته است. در بخشی از این مقاله آمده است: «امام موسی صدر، در فلسفه یدی طولا داشت. ادعا نمیکنیم که ایشان فیلسوف بود؛ ولی دست کم اطلاعی عمیق و گسترده از فلسفه اسلامی داشت».
نگارنده در این مقاله به دیدگاه امام موسی صدر درباره صدرالمتألهین میپردازد و میگوید: «صدر پس از تحلیل فلسفه ملاصدرا گفته است: ملاصدرا اوج فلسفه اسلامی و خلاصه قدما و الگوی متأخران و مؤسس حکمت متعالیه است که فسلفه مشاء، حکمت اشراق و عرفان را یک جا گرد آورده است. زمانی که فلسفه اسلامی را که در شخص صدرالدین شیرازی تجسم یافته، با فلسفه قرن بیستم مقایسه میکنیم، برتری روشنفکری وی را بر بسیاری روشهای فلسفی جدید احساس میکنیم.»
مهدی فرخیان در بخش مأخذشناسی امام موسی صدر، به معرفی کتابهایی درباره آن شخصیت پرداخته است. از جمله این کتابها؛ نای و نی، ادیان در خدمت انسان، امام موسی صدر امید محرومان، اسرار ربوده شدن امام موسی صدر، امام موسی صدر، المذهب الاقتصاد فی الاسلام، الاسلام و التفاوت الطبقی و محاضرات فی الاقتصاد و چندین عنوان دیگر است.
در بخش سیاسی این شماره مطالبی با عنوان: اسلام، مسلمانان و تکنولوژی مدرن و رؤیای بهشت و خلود در زمین به چشم میخورد.
به گزارش خبرگزاری رسا، در بخش گزارش، منصوره قلیپور مقالهای با عنوان «جامعه دینی، تفکر دینی و اطلاعرسانی» نگاشته است و در آن به بررسی دین و جوامع، عقل و تفکر اشراقی، ایدئولوژی و گفتمان، لیبرالیسم در میان ایدئولوژیهای دیگر و اطلاعرسانی دینی پرداخته است.
این شماره از ماه نامه پگاه حوزه در ۳۱ صفحه به مدیر مسؤولی سید عباس صالحی در انتشارات مؤسسه پاسدار اسلام به چاپ رسیده است.