کتابخانه و مرکز اسناد موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر با بیش از ۱۲۰۰
عنوان کتاب و ۱۳۷۶ سند و ۱۴ عنوان پایاننامه، آماده ارائه خدمات به
پژوهشگران است.
کتابخانه تخصصی و مرکز اسناد موسسه فرهنگی تحقیاتی امام موسی صدر با بیش از هزار و 200 عنوان کتاب درباره پنج شخصیت خاندان صدر: امام موسی صدر، آیتالله العظمی سیدصدرالدین صدر، آیتالله سیدرضا صدر، آیتالله سیدمحمدباقر صدر و شهیده بنت الهدی صدر، با محوریت امام موسی صدر، آماده ارائه خدمات به پژوهشگران، دانشجویان و علاقهمندان به خاندان صدر است.
تمام آثار منتشر شده از امام موسی صدر، تالیفات منتشر شده شهید صدر و آیتالله سیدرضا صدر در این کتابخانه موجود است. کتابخانه همچنین ۱۳۷۶ سند درباره امام موسی صدر را نیز گردآوری کرده که مخاطبان میتوانند از آن بهره ببرند.
آثار امام موسی صدر، کتابهایی که درباره منظومه فکری و زندگی او به رشته تحریر درآمدهاند و همچنین هر کتابی که نامی از امام صدر در آن آمده در این کتابخانه گردآوری شدهاند. کتابهای عربی با موضوع امام موسی صدر نیز در حدامکان گردآوری شده و در این کتابخانه موجود است که مجلداتی از این منابع عربی در موضوع تاریخ حضور امام موسی صدر در لبنان است. درباره منابع مربوط به رژیم صهیونیستی و مقاومت لبنان نیز کتابهای مناسبی در کتابخانه وجود دارد.خاطراتی درباره حوزه در زمان حضور و فعالیت این بزرگان از خاندان صدر، منابعی درباره تاریخ شیعیان در منطقه جبل عامل و همچنین کتابهایی در معرفی تاریخی، جغرافیایی، فرهنگی و سیاسی لبنان از دیگر منابع این کتابخانه است.
تاکنون 14 پایاننامه نیز به زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی درباره امام موسی صدر گردآوری شدهاند که البته شامل تمامی پایاننامه کار شده در این باره نیستند.
بخش اسناد کتابخانه
در بخش اسناد، نامهها و عکسهایی از امام موسی صدر به همراه روزنامهها و مجلاتی که پس از انقلاب مطالبی درباره امام صدر منتشر کردهاند، آرشیو شده است. همچنین در آرشیو صوتی و تصویری کتابخانه، تمام فایلهای صوتی و فیلمهای بهجای مانده از امام موسی صدر به همراه صوت و فیلم برنامههای موسسه مانند درسگفتارها، نشستها و... وجود دارد که در اختیار علاقهمندان و پژوهشگران قرار خواهد گرفت.
بیشتر اطلاعات و اسناد موجود در کتابخانه فهرستبرداری موضوعی شده و با استفاده از نرمافزار «آذرسا»ی شرکت پارس آذرخش آرشیو شدهاند که امکان جستوجوی موضوعی را برای مخاطبان فراهم میسازد.
کتابخانه به صورت قفسه باز است و مراجعه کنندگان میتوانند هر روز از شنبه تا چهارشنبه از ساعت۹ تا ۱۷از آن استفاده کنند. همچنین بخش پژوهشی موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر نیز آماده راهنمایی و پاسخگویی به سوالات دانشجویان برای پایاننامهها و پژوهشگران برای نگارش کتابهایشان است.