ما باید امام موسی صدر را جریانی فرهنگی در استمرار خط عترت پیامبر درک
کنیم. تلاشهای امام موسی صدر، قرآن را در ابعاد جهانی برای ما معنا کرده
است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) مراسم یادواره امامموسی صدر عصر دیروز در سالن ابنسینای دانشگاه تهران با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدباقر خسروشاهی، از طرف خانواده امام موسی صدر ادامه یافت.
وی با بیان اینکه پیغمبر (ص) فرمود: من در بین شما قرآن و عترتم را به یادگار گذاشتم، ابراز داشت: در همین راستا، ما باید امام موسی صدر را جریانی فرهنگی در ادامه عترت پیامبر (ص) درک کنیم. همانطور که اگر عترت نبود، قرآن نمیتوانست معانی خود را در جامعه پیدا کند، تلاشهای امام موسی صدر، قرآن را در امتداد جهانی برای ما معنا کرده است.
وی در ادامه گفت: امام موسی صدر را بهعنوان نگهبان پرارزش قرآنی و به عنوان نگهبان پرمعنای فرهنگ علوی در جهان میبینیم. درست است که امامموسی صدر در بین ما نیست، اما دعای خیرشان بدرقه راه تمام رزمندگان در جهان اسلام است، چون آنها قلبشان قلب اسلامی و خواستههایشان خواستههای اسلامی است.
خسروشاهی ادامه داد: امام موسی صدر یک شخصیت جهانی است. تمام پیرزویهایی که مسلمانان خصوصاً شیعیان در دو دهه اخیر داشتهاند، مدیون نیت پاک و اقدام شجاعانه امام موسی صدر و استاد او امام خمینی (ره) است. همچنان که انقلاب اسلامی جدا از امامموسی صدر نیست، باید سرنوشت امام موسی صدر نیز جدا از انقلاب اسلامی نباشد.
وی افزود: به عنوان بخشی از خانواده امام موسی صدر اعلام میکنم که آیا اقداماتی که تاکنون انجام شده، کافی است؟ همانطور که ما روز ۲۲ بهمن و روز معلم داریم، باید روز مفقودشدن امام موسی صدر نیز اعلام شود.
خسروشاهی ابراز داشت: یک سرباز آمریکایی در عراق کشته میشود و تمام رسانههای جهان اعلام میکنند. امامموسی صدر مفقود میشَود. دولت ما چه کرده است؟ اینکه شنیده میشود، میخواهیم روابط خود را با دولت لیبی حسنه کنیم، یک اقدام منفی است.
وی گفت: من از طرف خانواده امام موسی صدر و کل فامیلهای وابسته و همه دوستداران امام از دولتمردان خواهانم که برای خاطر اسلام و تشیع نسبت به پرونده امام موسی اهتمام بیشتری داشته باشند و این نهم شهریور را به نام امامموسی صدر نامگذاری کنیم تا نام و رسم او در اسلام و ایران پایدار باشد.