امام جمعه اهل سنت پاوه یکی از سخنرانان همایش «گفتوگو برای زندگی» می گوید نزدیک به چهل سال است که با شخصیت و اندیشه امام موسی صدر آشنایی دارد.
به گزارش روابط عمومی نشست اندیشه و عمل ماموستا قادری درباره سابقه آشنایی خود با اندیشه امام موسی صدر گفت:«در سال 1354 در بانه طلبه بودم.در سفری به سقز در جلسه ای مخصوص شیعیان، در یکی از حسینیه های این شهر شرکت کردم. در آن جلسه سخنران با ذکر فعالیت های امام موسی صدر مردم را به پرداخت و ارسال زکات به لبنان و برای کمک به امام موسی صدر تشویق کرد.»
امام جمعه اهل سنت پاوه ضمن تاکید بر ارتباط دوطرفه شیعه و سنی و ضرورت وحدت و گفتگو میان مذاهب و ادیان گفت:«ناراحتی و داغ مردم پاوه در زمان از دست دادن شهید مطهری و آیت الله طالقانی کمتر از داغ و عزای مردم تهران و طالقان نبوده است.
روز چهارشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۴، همایش «گفتوگو برای زندگی: بازخوانی تجربۀ امام موسی صدر» با حضور نمایندگانی از مسیحیت، اهل تسنن و شیعیان، در قم برگزار خواهد شد. در این همایش عالیجناب سبو سرکیسیان، اسقف اعظم ارامنۀ تهران، حاج ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعۀ پاوه و حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بیآزار شیرازی سخنرانی خواهند کرد.
این همایش که با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامیِ دفتر تبلیغات اسلامی قم و مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، برگزار میشود، روز چهارشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ از ساعت ۹ تا ۱۲ پیش از ظهر در سالن همایش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، واقع در قم، ابتدای خیابان معلم برگزار خواهد شد.
امام موسی صدر، در تاریخ ۱۹ فوریه ۱۹۷۵ (۳۰ بهمن ۱۳۵۳)، در قالب خطبۀ موعظۀ آغاز روزه، در کلیسای کبوشیین بیروت سخنرانی بهیادماندی و تاریخیای با عنوان «ادیان در خدمت انسان» ایراد کرد. در این مراسم، که بزرگان مسیحیت لبنان در آن شرکت جستند، در بالاترین سطوح سیاسی و دینی فرقههای مسیحی، و به عنوان نماد «گفت وگو و تعایش» از امام صدر تجلیل به عمل آمد. شارل حلو، رئیسجمهور اسبق لبنان، در این باره میگوید: «برای نخستین بار در تاریخ مسیحیت یک روحانی غیرکاتولیک در یک کلیسای کاتولیک و برای جمعی از مؤمنان در جایگاه موعظه سخن میراند. این اتفاق نهتنها اعجابانگیز بلکه موجب تأمل و تفکر عمیق و درازمدت است.» اقدام بعدی امام دعوت از بزرگان مسیحیت برای ایراد خطبههای نماز جمعه بود، اما به سبب جنگ داخلی این برنامه تحقق نیافت.